Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Savonlinnan kaupunki järjestää syksyn kumppanuuspöydät hybridimuodossa – Paikalle kutsutaan kaikki vaikuttamisenhaluiset ihmiset, katso aikataulu täältä!

Savonlinnan kaupunki ottaa jälleen vastaan toimenpide-ehdotuksia ennakkoon kumppanuuspöytiä varten.

Savonlinnan kaupunki järjestää jälleen alueelliset kumppanuuspöydät. Tänä syksynä tapahtumat järjestetään hybriditilaisuuksina, eli osallistua voi sekä paikanpäällä että etä-yhteydellä Teams-palvelun kautta, kerrotaan Savonlinnan kaupungin tiedotteessa.

Kumppanuuspöydät järjestetään viidessä eri tapahtumapaikassa syys- ja lokakuussa Savonlinnan kunnan alueella. Ensimmäinen tilaisuus on 28. syyskuuta kaupungintalon valtuustosalissa kello 17.

Kumppanuuspöydät ovat tapahtumia, joissa kuntalaiset, yhteisöt tai vaikkapa yritykset pystyvät tuomaan esille heille tärkeitä asioita kaupungin valmisteluun. Kumppanuuspöydät kokoontuvat kahdesti vuodessa, ja ne mahdollistavat ns. lähidemokratian toteutumisen, joka perustuu vapaamuotoisiin tapaamisiin.

– Kumppanuuspöydät ovat matalan kynnyksen tapa tuoda itselle tärkeitä asioita kaupungin käsittelyyn, tiedotteessa selvennetään.

Tapaamisissa merkittävässä osassa ovat toimenpide-esitykset, joita voivat tehdä kaikki Savonlinnan alueen kuntalaiset. Tiedotteessa pyydetään lähettämään toimenpide-ehdotukset ennakkoon Savonlinnan kaupungin nettisivuilta löytyvällä lomakkeella tai suoraan sähköpostilla osoitteeseen veera.riikonen@savonlinna.fi, jotta ehdotuksiin voidaan varautua viranhallintojen kanssa. Toimenpide-ehdotuksia voi jättää myös nimettömänä.

Kumppanuuspöytien järjestämistä koordinoiva Veera Riikonen Savonlinnan Elinkeinopalveluista kertoo, että mukaan tapaamisiin voi tulla matalalla kynnyksellä aktiivisesti osallistumaan ja kommentoimaan tai ihan vain kuuntelemaan.