Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mielipide | Pelastetaan lähikoulut -mielenilmaus Savonlinnan kauppatorilla tiistaina– Savonrantalaiset eivät hyväksy kaupunginhallituksen päätöstä

Savonlinnan kaupunginhallitus on päättänyt siirtää Savonrannan yläkoulun oppilaat Kerimäelle tulevana syksynä. Siirto voi vaikuttaa koko Savonrannan koulun olemassa oloon. Lasten kannalta koulupäivän pituus olisi epäinhimillinen pitkine taksi- ja linja-automatkoineen.

Emme hyväksy tehtyä päätöstä, vaan haemme siihen muutosta.

Savonlinnan kouluverkko on laajemminkin tarkastelussa ja on olemassa uhka myös kaupungin keskustan lähikoulujen alasajosta. Tämä saattaisi tarkoittaa muun muassa Nojamaan, Nätkin ym. lähikoulujen loppumista. Uhka on syytä ottaa vakavasti, ettei vahinkoa pääse tapahtumaan.

Jos sydämesi sykkii Savonrannan, Kallislahden, Nätkin ym. lähikoulujen puolesta, tule antamaan tukesi Lähikoulu-mielenosoitukseen Savonlinnan kauppatorille tiistaina 23.5.2023 klo 17. alkaen. To-ril-la ta-va-taan!

Savonrannan yhtenäiskoulun vanhempainyhdistys