Lukijat äänestävät Kesäjutun aiheen – Mistä lomanviettotavasta haluaisit lukea?

Kysymme kesän aikana kaikkiaan kuusi kertaa mielipidettänne tulevasta juttuaiheesta. Ensimmäisessä äänestyksessä lukijat valitsivat norppaystävällisten kalastusmenetelmien joukosta katiskapyynnin ja kesän menopeleistä suosituin oli matkavene. Nyt äänestetään lomanviettotavoista.

Puruvesi haastaa lukijoitaan tänä kesänä uudenlaiseen yhteistyöhön. Julkaisemme verkkosivuillamme kuusi kertaa elokuuhun asti uuden, kolmen aiheen listan, josta lukijat voivat äänestää seuraavan kesäjuttumme aiheen. Seuraava lukijoiden toivoma kesäjuttu julkaistaan tiistaina 5. heinäkuuta verkossa ja torstaina 7. heinäkuuta printtilehdessä.

Ensimmäisenä kysyimme, mistä norppaystävällisestä kalastusmenetelmästä haluaisitte lukea. Juttu tehtiin kerimäkeläisen Pentti Kankkusen katiskakalastuksesta ja on luettavissa verkkolehdessämme.

Toisella kerralla äänestettiin kesän menopeleistä ja selvästi eniten ääniä sai matkavene. Puruvesi-lehden toimittaja tutustui Hannu Neuvosen veneilyharrastukseen ja juttu aiheesta julkaistiin 21. kesäkuuta.

Kolmannella äänestyskierroksella aiheena ovat lomanviettotavat. Äänestysaikaa on tiistaihin 28. kesäkuuta saakka ja juttu lukijoiden suosikkiaiheesta julkaistaan tiistaina 5. heinäkuuta.

Mukana kesäarvonnassa ovat seuraavat Kaakon Viestinnän tilattavat paikallislehdet: Juvan Lehti, Kaakonkulma, Kangasniemen Kunnallislehti, Keskilaakso, Luumäen lehti, Länsi-Saimaan Sanomat, Paikallislehti Joutseno, Pitäjänuutiset, Puruvesi ja Uutisvuoksi.

Arvontoja toteutetaan kesän aikana yhteensä kolme (3), ja kussakin arvonnassa arvotaan yksi (1) Nokian T20 10" tabletti + yksi (1) 3 kk:n digilukuoikeus valittuun arvonnassa mukana olevaan lehteen. Voittajat arvotaan 1.7.2022, 1.8.2022 ja 1.9.2022.

Katso arvonnan säännöt kokonaisuudessaan täältä.

Tilaa Puruvesi diginä 3 kk vain 4 e/kk!

Lisää aiheesta

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka