Enonkoskella haetaan yrityksiä testamenttivarojen palvelusetelien tuottajiksi

Kyllikki Östringin testamenttivaroilla jaetaan palvelusetelejä, jotka käytettävä kotikunnan palveluyrityksissä.

Enonkosken kunnanhallitus päätti jakaa kaikille 75-vuotiaille enonkoskelaisille ikäihmisille palvelusetelejä arvoltaan yhteensä 100 euroa. Setelit ovat käytettävissä enonkoskelaisen yrityksen tai yhteisön palveluihin.

Enonkosken kunta hakee paikallisia yrityksiä ja yhteisöjä Enonkosken kunnan palvelusetelin tuottajatahoksi, jonka kustannukset katetaan Kyllikki Östringin testamenttivaroista.

Seteleitä voidaan käyttää ikääntyneiden virike- ja kulttuuritoimintaan tai esimerkiksi kampaamo-, kauneus- tai hyvinvointipalveluihin. Palvelu voidaan tuottaa yrityksen omassa toimipaikassa tai ikäihmisen omassa kodissa tai hoitopaikassa.

– Palveluseteliä voi käyttää myös ikääntyneen kuljetuksen järjestämiseen virikkeelliseen tai kulttuuritapahtumaan Enonkoskella tai kunnan ulkopuolella, kunnan tiedotteessa kerrotaan.

Yrittäjien ja yhteisöjen tulee täyttää tietyt ehdot, että yritys tai yhteisö hyväksytään palvelusetelin tuottajaksi. Asiaan kuuluvat lakisääteiset velvoitteet tulee täyttyä muun muassa vakuutusten ja verojen maksun osalta.

Palvelusetelin tuottajaksi hakeutuminen tapahtuu kunnan verkkosivuilla olevan ohjeen kautta ja viimeinen hakupäivä palvelusetelin tuottajaksi on 6. maaliskuuta 2022.

Kunta huolehtii 75-vuotta täyttäneiden informoinnista ja jakaa palvelusetelit asiakaskohtaisesti erillisen aikataulun mukaisesti maaliskuun loppupuolelta eteenpäin.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka