Sosterin koronarokotusajanvaraus auki kaikille alueen täysi-ikäisille – Punkaharjun ja Kerimäen kuntien asukkaat ohjataan jatkossa Savonlinnan pääterveysasemalle

Savonrannan ja Enonkosken asukkaat saavat rokotuksen omalla terveysasemallaan. Viikonlopun yli rokoteajanvaraus on poissa käytöstä valtakunnallisen käyttökatkon vuoksi.

Ajan rokotukseen voi varata Sosterin puhelinpalvelusta tai verkkosivuilta. Linda Varoma

Juho Silventoinen

Itä-Savon sairaanhoitopiirin kuntayhtymä Sosteri tiedotti torstaina avanneensa koronarokotusten ajanvarauksen kaikille 18 vuotta täyttäneille.

Sosteri vastaa koronarokotuksista Savonlinnan kaupungin ja Enonkosken kunnan alueella. Kuntayhtymän muissa kunnissa, Rantasalmella ja Sulkavalla, rokotukset antaa Terveystalo.

Sosteri avaa rokotusaikoja tarjolle sitä mukaa kuin se saa rokotteita.

Aikuisväestön ohella Sosteri rokottaa yhä kaikkia yli 16-vuotiaita riskiryhmään kuuluvia.

Koronarokotusten ajanvaraus on keskitetty nyt kolmelle terveysasemalle. Rokottautua voi Savonlinnan pääterveysasemalla sekä Savonrannan ja Enonkosken terveysasemilla. Entisten Punkaharjun ja Kerimäen kuntien asukkaat ohjataan Savonlinnan pääterveysasemalle.

Muutos koskee vain vastedes varattuja aikoja. Jo varatut rokotukset annetaan siellä, mihin rokotusaika on annettu.

Sosteri vastaa koronarokotuksista Savonlinnan kaupungin ja Enonkosken kunnan alueella.

Ajan koronarokotukseen voi varata Sosterin puhelinpalvelusta tai verkkosivuilta. Sivuilla on myös muuta tietoa koronarokotuksista.

Sähköinen ajanvarauspalvelu ja Omahyvis ovat kuitenkin tulevana viikonloppuna poissa käytöstä. Syynä on valtakunnallinen käyttökatko, jonka aikana kirjautuminen varausjärjestelmään ei ole mahdollista.

Katko alkaa perjantaina 11. kesäkuuta iltayhdeksältä ja päättyy maanantaiaamuna 14. kesäkuuta kello kahdeksan.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka