0

Kirjautumiseni ei pysy palvelun muistissa

Kirjautumisnäkymässä oleva Muista minut -ruksi tarkoittaa että pysyt samalla laitteella ja selaimella sisäänkirjautuneena, kunnes itse erikseen kirjaudut ulos tai viimeisestä tilin käyttämisestä on yli 30 päivää. Myös jos selaimesi poistaa (tai poistat itse) evästeet selailun jälkeen, ei selaimesi enää muista kirjautumista seuraavalla kerralla.

Viikon kysymys

Masentaako kaamos?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...