Itä-Karjalan kansanopisto voi palata lähiopetukseen – lasten turnaustyyppisiä urheilutapahtumia voi taas järjestää Sosterin alueella

Itä-Savon alueellinen Covid 19 -koordinaatioryhmä päätti kokouksessaan keskiviikkona, että Itä-Karjalan kansanopisto voi tästä päivästä eteenpäin palata lähiopetukseen. Lisäksi päätettiin, että

Puruvesi

Itä-Savon alueellinen Covid 19 -koordinaatioryhmä päätti kokouksessaan keskiviikkona, että Itä-Karjalan kansanopisto voi tästä päivästä eteenpäin palata lähiopetukseen. Lisäksi päätettiin, että voidaan luopua suosituksesta, jonka mukaan lasten turnaustyyppisiä joukkueurheilutapahtumia ei järjestetä. Niitä voi järjestää tästä päivästä eteenpäin.

– Ryhmä päätyi näihin päätöksiin tällä hetkellä rauhallisen koronavirustilanteen johdosta, johtajaylilääkäri Jaana Luukkonen Sosterista sanoo.

Myös Savonlinnan Työpaja Telakka on aukesi keskiviikkona. Sen sijaan Sosterin alueella ovat voimassa edelleen laajennettu maskisuositus sekä vierailusuositus, joita tarkastellaan seuraavan kerran 15.12.2020. Lisäksi voimassa on valtioneuvoston etätyösuositus.

Sairaanhoitopiiriin on tullut tiedusteluja pikkujoulujen viettämisen mahdollisuudesta. Pikkujoulut ovat askarruttaneet sekä yksityisiä että työnantajia.

– THL on julkaissut maanantaina valtakunnalliset ohjeet, joita suosittelemme noudattamaan myös Sosterin alueella, Luukkonen sanoo.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka