0

Kesälahdella OP:n kassapalvelut avoinna ajanvarauksella ensi maanantaista lähtien

Poikkeustilanteen johdosta OP Pohjois-Karjalan Joensuun, Juuan ja Kesälahden konttorien kassapalvelut ja neuvonta ovat avoinna ainoastaan ajanvarauksella maanantaista 26.10. lähtien. Lieksan ja Nurmeksen konttoreilla kassa-asiointi on vaatinut ajanvarauksen jo lokakuun alusta alkaen. Pankki haluaa välttää ruuhkatilanteita ja varmistaa asiakkaiden ja henkilöstön turvallisuuden. Ajan voi varata soittamalla suoraan paikalliselle asiantuntijalle. Ajanvarauksen yhteystiedot näkyvät tällä viikolla paikallislehdissä, www.op.fi/pohjois-karjala -sivustolla ja konttoreiden ovissa.

– Asiakkaidemme ja henkilökuntamme terveys on meille ehdottoman tärkeää ja COVID-19 aiheuttama poikkeuksellinen tilanne vaatii meiltä vastuullista reagointia, toimitusjohtaja Jaana Reimasto-Heiskanen sanoo.

Käteisen rahan käyttöä ei pandemia-aikana suositella. Käteinen kulkee useiden käsiparien läpi, joten muut maksutavat ovat suositeltavampi vaihtoehto.

– Mikäli käteisen käyttö on välttämätöntä, rahaa voi nostaa myös OP:n kortilla nostoautomaatteista sekä K-ryhmän ruokakauppojen, Tokmannien, R-kioskien ja Neste-palveluasemien kassoilta. Laskut voi maksaa tilisiirtoina, e-laskulla, suoramaksulla tai maksupalvelun kautta ilman konttorissa käyntiä. Pankki opastaa asiakkaitaan eri maksamisen tapojen käytössä.

Viikon kysymys

Tuleeko vuodesta 2021 parempi kuin 2020?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...