Kaukolämpöä varten työryhmä Enonkoskella- uusi lämmöntoimittaja tarvitaan heinäkuun alusta lukien

Enonkosken kunnanhallitus merkitsi tiedokseen Itä-Savon Lähienergia Oy:n jättämän irtisanomisilmoituksen kaukolämmön tuottamisesta. Sopimus on irtisanottu nyt molemmin puolin, sillä kunta osaltaan

Merja Kuuramaa

Enonkosken kunnanhallitus merkitsi tiedokseen Itä-Savon Lähienergia Oy:n jättämän irtisanomisilmoituksen kaukolämmön tuottamisesta. Sopimus on irtisanottu nyt molemmin puolin, sillä kunta osaltaan irtisanoi sopimuksen jo aiemmin.

Kunnanhallitus nimesi työryhmän, joka suunnittelee kaukolämmön tuottamisjärjestelyt uudelleen.

Työryhmään kuuluu kunnanjohtaja, kunnaninsinööri, teknisen lautakunnan puheenjohtaja Jari Luukkainen ja kunnanhallituksen edustaja Kari Turunen.

Vanhan sopimuksen puitteissa Itä-Savon Lähienergia tuottaa kaukolämmön jakeluverkostoon kesäkuun loppuun saakka ja lämmön tuotantoon tarvitaan uusi toimija heinäkuun alusta lukien.

Enonkosken kaukolämpöjärjestelmässä jakeluverkoston ja lämpölaitosrakennuksen omistaa kunta, mutta tuotantolaitteisto hakevarastoineen on Lähienergia Oy:n omistuksessa. Laitteiston kaupasta ei kunta ja energian tuottaja ole vielä päässeet sopimukseen.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka