0

Visiirejä Ystäväntuvalle ja kasvomaskeja diakoniatyölle – LC Punkaharju aloitti syyskauden lahjoituksin

Pandemia antoi lyhyen hengähdystauon kesäksi, mutta syksyn lähestyessä sairastumisriski on jälleen kasvanut. Tämä mielessä Lions Club Punkaharju päätti lahjoittaa 14 kappaletta Punkaharjun Kilpi Oy:n valmistamia visiirejä Ystäväntuvan emännille.
Ystäväntupa avasi ovensa puolen vuoden tauon jälkeen elokuun viimeisenä päivänä tarjoamalla maukasta kotiruokaa ja sosiaalista kanssakäymistä turvaohjeet huomioiden.

Leijonapuolisot lahjoittivat diakoniatyölle 200 kertakäyttöistä kasvomaskia. Lisäksi lionit ja puolisot lahjoittivat yhteensä 800 euron arvosta ruokalahjakortteja eniten tarvitseville punkaharjulaisille.
– Avun tarve näyttää kasvaneen merkittävästi korona-aikana, lahjoittajat kertoivat.

Lahjoitukset onnistuvat klubin järjestämien tapahtumien tuotoilla. LC Punkaharju siirtyy toimintasyksyyn suhteellisen epävarmana. Suunnitelmat tehdään normaalioloja ajatellen ja toimintaa muutetaan tarvittaessa.
– Hyväntekijöille on tilausta, lionit tietävät.

LC puolisot pakkasivat kasvomaskeja diakoniatyölle. Työn touhussa Pirkko Makkonen (vas.) ja Paula Silander.

Viikon kysymys

Oletko jo hankkinut itsellesi tai perheenjäsenillesi kasvomaskeja?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...