0

Valon Hevonen tempaisee lasten harrastusten hyväksi lauantaina Kerimäellä

Kerimäellä vietetään tulevana lauantaina 12.9. Valon Hevonen -tapahtumaa, jolla kerätään hyväntekeväisyyspottia Savonlinnan Hattu ry:lle.
Saimaan Hevosurheilijoiden järjestämää tapahtumaa ovat puuhaamassa Hattu ry:n lisäksi Activity Maker ja Kahvila-Ravintola Kaivopirtti.
Kerimäen kirkon puistossa on Activity Makerin toimintapisteitä klo 10-14. Kirsin Talli järjestää talutusratsastusta klo 10-12. Lapsille ja lapsenmielisille on tarjolla kirkkoseikkailua isossa kirkossa klo 10.30 ja 11.30.
Hyväntekeväisyyshuutokauppa Hattu ry:n hyväksi alkaa klo 12 Kaivopirtin terassilla. Hattu ry:n harrastusvälineiden keräyspisteeseen saa koko tapahtuman ajan lahjoittaa kotoa löytyviä käytettyjä lasten harrastusvälineitä. Tapahtuma on muuten maksuton, mutta aktiviteetit ovat maksullisia. Maksut kerryttävät osaltaan hyväntekeväisyyspottia.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Viikon kysymys

Oletko jo hankkinut itsellesi tai perheenjäsenillesi kasvomaskeja?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...