0

Puruvesi Swimrun kisataan lauantaina – ilmoittautua ehtii vielä torstai-iltana

Lauantaina kisataan Matkailutila Naaranlahdelta käsin järjestyksessään toinen Puruvesi Swimrun. Uintijuoksukilpailussa urheillaan lyhyimmillään 12 kilometrin ja pisimmillään 40 kilometrin matkoilla.
Tapahtumakeskuksena, eli samalla myös lähtö- ja maalipaikkana toimii Matkailutila Naaranlahti. Kilpailun startti on kello 10 lauantaina ja maaliin odotetaan väkeä noin kello 12 eteenpäin. Naaranlahden yrittäjä Janne Hänninen kertoo, että viime vuonna maaliin lyhimmän Cute-sarjan (12 km) osallistujat saapuivat maaliin aikavälillä 2 h 23 min – 3 h 36 min. Mono-sarjan (16 km) osallistujat aikavälillä 2 h 29 min – 4 h 34 min ja Duo Standard -sarjan (23,5 km) osallistujat aikavälillä 4 h 07 min – 6 h 20 min.
Pisimmän Duo Double -reitin (40 km) teki viime vuonna vain yksi joukkue ajassa 10 h 1 min. Tänä vuonna Duo Double -sarjaan ei ole vielä ilmoittautuneita joukkueita. Kilpailuun ilmoittautuminen päättyy torstaina 25.6. kello 20.
Ensimmäinen Puruvesi SwimRun -tapahtuma kesäkuussa 2019 kokosi Punkaharjulle 34 osallistujaa Suomesta, Venäjältä ja Saksasta.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Viikon kysymys

Oletko nähnyt Saimaalla norppaa?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...