0

Savonlinna peruu varhaiskasvatuksen lomautukset – asiakasmäärät nousivat rajoitusten lieventyessä

Savonlinnan kaupunki ei toteuta varhaiskasvatushenkilöstön lomautuksia.
Henkilöstölle 26.5.-20.8. suunniteltuja lomautuksia ei ole tarvetta toteuttaa, koska varhaiskasvatuksen asiakasmäärät ovat nousseet valtioneuvoston päätöksen seurauksena.
Valtioneuvosto purki varhaiskasvatuksen rajoitteet 14. toukokuuta alkaen.
– Savonlinnan kaupunki pitää turvallisuussyistä varhaiskasvatuspalvelut avoinna palveluntarvetta laajemmin, jotta voimme huolehtia lasten ja henkilökunnan terveydestä ja turvallisuudesta Terveyden- ja hyvinvoinnin laitoksen, opetusministöriön ja opetushallituksen antamien ohjeiden mukaisesti. Tästä syystä lomautuksia ei toteuteta, kertoo varhaiskasvatuspäällikkö Anna-Liisa Sairanen.

Päätös lomautusten perumisesta tehtiin varhaiskasvatuksen palveluntarvekyselyn tulosten pohjalta. Varhaiskasvatus pyysi huoltajia ilmoittamaan toukokuun puoliväliin mennessä lastensa palveluntarpeen kesä-elokuun ajaksi.

Viikon kysymys

Oletko jo hankkinut itsellesi tai perheenjäsenillesi kasvomaskeja?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...