0

Kiteen kaupungin vapaa-aikatiloja aletaan avata hallitusti kesäkuun alusta lähtien

1.6.2020 ALKAEN:

Kirjastot avataan huomioiden viranomaisten (opetus- ja kulttuuriministeriö ja AVI) tulevat ohjeistukset mm. kokoontumisrajoitusten kontrollointiin liittyen. Lehtilukusaleja ja lehtisalin omatoimikäyttöä ei toistaiseksi avata. Aikakauslehtiä on mahdollista lainata lehtilukusalien ollessa suljettuina. Kirjastoissa otetaan riskiryhmiin kuuluvat asiakkaat huomioon ja heille rajataan asiointiaikaa tulevana kesänä. Riskiryhmiin kuuluvien henkilöiden tarkemmista asiointiajoista tiedotetaan kirjastojen osalta toukokuun loppuun mennessä.

Kiteen ja Kesälahden kirjastoissa noudatetaan viime kesän aukioloaikoja:

  • Pääkirjasto ma-ti klo 12-19 ja ke-to-pe klo 10-16.30.
  • Kesälahden kirjasto ma klo 12-18, ti-ke klo 10-15, to klo 10-17 ja pe klo 10-15.

Kulttuuritilat avataan hyödyntäen edelleen etäyhteyspalveluja mm. konserttien ja esitysten suhteen. Mahdollisesti paikalla olevan yleisön suhteen noudatetaan kokoontumisrajoituksia, turvaetäisyyksiä ja hygieniaohjeistuksia.

Nuorisotilat Kiteellä ja Kesälahdella avataan. Sisätilatoiminnan painotus on ryhmätoiminnoissa, kuten erilaiset peli- ja elokuvaillat, päiväleiritoiminta, mopopajatoiminta, musiikkistudiotoiminta. Nuorisotoimintaa toteutetaan myös ulkotiloissa, esim. uimarannoilla. Heinäkuussa nuorisotilat ovat suljettu.

Sisäliikuntatiloista Vespelin kuntosali ja liikuntasalit avataan. Riskiryhmiin kuuluvat asiakkaat otetaan huomioon ja heille rajataan asiointiaikaa tulevana kesänä. Riskiryhmiin kuuluvien henkilöiden tarkemmista kuntoiluajoista tiedotetaan toukokuun loppuun mennessä liikuntatoimesta.

MUIDEN TILOJEN AVAAMINEN:

Kesälahden paloaseman kuntosalin avaamisesta tiedotetaan myöhemmin. Paloaseman kuntosalin asiakkaille tarjotaan mahdollisuutta siirtää kuntosaliaikaa Vespelin kuntosaliin kesän ajalle.

Kiteen ja Kesälahden seniorikuntosalit ja koulujen liikuntasalien ilta- ja viikonloppukäyttö avataan aikaisintaan 1.9.2020 koronatilanteen niin salliessa.

Ulkoliikuntapaikat ovat avoinna viranomaisten kokoontumisrajoituksia ja etäisyys-/hygieniaohjeita noudattaen. Vapaa-aikatoimen osalta ulkotiloissa tullaan kesän 2020 aikana järjestämään erilaisia toimintoja kuntalaisille yhteistyössä eri kumppaneiden kanssa viranomaisten ohjeistukset huomioiden.

Vespelin uimahalliosasto avataan yleisökäyttöön ma 3.8.2020 koronatilanteen niin salliessa. Koronatilanteen salliessa uimahallissa voidaan järjestää lasten uimakouluja heinä-elokuun vaihteessa.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Viikon kysymys

Muuttuivatko kesäsuunnitelmasi suurien tapahtumien peruuntumisen vuoksi?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...