0

Kevään ylioppilaat – Puruvesi onnittelee!

Kiteen lukio

Agonina Arina Aili, Asikainen Elias Veikka Juhani, Björn Iida Liisa Maria, Haverinen Anniina Iida Maria, Haverinen Sara-Sofia, Havukainen Siiri Eliisa, Helminen Henri Jani Valtteri, Huhtilainen Elina Saga Maria, Huuho Jimi Kasperi, Hämäläinen Samuel Antti Tapani, Juntunen Noora Karoliina, Kankkunen Maisa Anni Elviira, Kosunen Saara Erika Juulia, Laiho Leevi Eetu Johannes, Lehmussaari Sanni Riina Wilhelmiina, Makkonen Jasmin Maria, Multanen Noora Maija Emilia, Muukkonen Vilma Riitta Emilia, Paakkunainen Roosa Eerika, Partinen Lauri Juhani, Piipponen Valtteri Eetu Elias, Purmonen Elmeri, Putkinen Riku Oskari, Rautio Miikka Mikael Tapani, Ruotsalainen Markus Mikael, Sergunova Ekaterina, Timonen Jenna Karoliina, Turunen Vilipertti Matias, Varin Elias Niilo Juhani, Varonen Leevi Eemeli, Vasarainen Lassi Matias, Vento Nuutti Vesa Viljami, Väkeväinen Onni Oskari

Savonlinnan lyseon lukio

Auvinen Vili, Dillström Pinja, Eevala Ville, Erkkilä Viivi, Halla-aho Jenna, Harmoinen Leevi, Heiskanen Roosa, Herttuainen Lotta, Huittinen Emma (kaksoistutkinto), Härkänen Roosa, Härkönen Atso, Janhunen Joonas, Joronen Maisa, Juuti Helmi, Jäppinen Jesse, Kakriainen Janna, Karjalainen Netta, Karjalainen Tiia, Karttunen Konsta, Karvinen Jutta (kaksoistutkinto), Karvonen Elisa, Kautonen Reetta, Kinnunen Miia, Koleva Liliya, Kosonen Janita, Kosonen Juuso, Laitinen Eveliina, Laitinen Katariina, Lajunen Tiia, Lappalainen Jasmin, Laukkanen Antti, Leinonen Joe, Linnamurto Iina, Loikkanen Susanne, Makkonen Roosa, Merta Jenna, Mikkola Vilma, Mikkonen Jenni, Moilanen Santeri, Muhonen Eveliina, Pakarinen Niklas, Pekkinen Roni, Pennanen Elias, Pietarinen Elmo, Piironen Laura, Piisilä Valtteri, Pirhonen Jasper, Pitkänen Joel, Pitkänen Niko, Pitkänen Viivi, Pöllänen Elmeri, Rahkola Jenni, Rautiainen Julia, Repo Mikael, Rouhe Artturi, Silvennoinen Sofia, Suhonen Laura, Tirkkonen Eveliina, Toivanen Jasmiina, Tolvanen Mirja, Toropainen Henna, Tuhkunen Wilma, Turtiainen Aino, Turunen Santtu, Uimonen Pihla, Uimonen Samuli, Uotinen Emmi, Uronen Aino, Veijalainen Sonja, Vottonen Joonas, Väisänen Eeli, Väisänen Lauri, Wright Kiia

 

Savonlinnan taidelukio

Pauliina Ahokas, Ahonen Karoliina, Ala-Vainio Senja, Eklund Venla-Roosa, Eskelinen Hilda, Hannikainen Sari, kolmoistutkinto, Heiskanen Topi-Oskari, Hirvonen Jenni, Hollström Camilla, Hyttinen Silja, Hämäläinen Vili, Ilvonen Mira, Jalovenko Mikael, Jämsén Laura, Kivimäki Janette, Koponen Minna, Korhonen Mimosa, Koskimaa Linda, Kosonen Ronja, Kupiainen Maiju, Kuuva Viivi, Lehtienen Marianne, Liukkonen Juho, Luhtavaara Emilia, Mikkonen Peppi, Nelimarkka Lia, Niiranen Jasmin, Nikulina Polina,  Nousiainen Janna, Nykänen Oona, Partanen Elsa, Partanen Sini, Patamäki Jenny, Saarlemo Niilo, kolmoistutkinto, Sairanen Emma, Sarvikas Priska, Simonen Eelis, Sivula Sini, Sopanen Annika, Staufenbiel Senja, Summanen Saara, Suomalainen Sini, Suomalainen Siri, Tiainen Saija, Teittinen Petra, Tuononen Anne, Tuunanen Taika, Valkonen Lilja, Vanhala  Mira, Virta Sami

 

Savonlinnan aikuislukio

Ahonen Aleksi, Aleksejev Sonja, Nabizada Reza, Nazarova Polina, Syrjälä Santeri

 

Parikkalan lukio

Itkonen Jesper Joona, Joronen Jenni Maarit, Kosonen Sanni Katriina, Mattila Miko Lassi Jalmari, Neuvonen Tiia Oona Elina, Paajanen Aapo Valtteri, Pirinen Venla Maria, Siitonen Laura Sofia Merikukka, Sounio Matias Santtu Severi, Tynkkynen Petrus Kristian, Uimonen Väinö Pyry Ensio, Värtinen Juuso Eemil. Lisäksi kolme ylioppilsta, jotka eivä ole antaneet nimeensä julkaisulupaa.

 

Tulliportin normaalikoulun lukio, Joensuu

Helena Katariina Käyhkö, Savonranta

 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Viikon kysymys

Muuttuivatko kesäsuunnitelmasi suurien tapahtumien peruuntumisen vuoksi?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...