0

Osuuspankki tukee nuorten kesätyöllistymistä myös Kesälahdella ja Kiteellä

OP tukee ensi kesänä 15-17-vuotiaiden nuorten työllistymistä tarjoamalla tukea yhdistyksille.
Nuoria kannustetaan hakemaan Kesäduuni OP:n piikkiin -kampanjan kesätyöpaikkoja suoraan valituilta yhdistyksiltä 19. huhtikuuta mennessä.
Pohjois-Karjalassa kesäduuni-paikkoja on tarjolla yli 90.

 Kesäduuni OP:n piikkiin -kampanjassa osuuspankit ympäri Suomen lahjoittavat yhteensä lähes 840 000 euroa yleishyödyllisille yhdistyksille nuorten työllistämiseksi. Tukea maksetaan valituille yhdistyksille 400 euroa. Kyseessä on seitsemäs kesä, kun osuuspankit ympäri Suomen tarjoavat nuorille mahdollisuuden tutustua työelämään. Pohjois-Karjalassa kesäduuneja on tarjolla OP Kiteen, OP Liperin, OP Outokummun, OP Pohjois-Karjalan ja Kesälahden, OP Polvijärven, OP Rääkkylän tai OP Vaara-Karjalan toimialueiden yhdistyksissä.

 – Kesäduuni OP:n piikkiin -kampanjan avulla haluamme valmentaa nuorille taloustaitoja, joita ensimmäinen palkka usein opettaa, tarjota nuorille mahdollisuuden saada työkokemusta sekä tukea yhdistystoimintaa, kertoo OP Pohjois-Karjalan toimitusjohtaja Jaana Reimasto-Heiskanen.

 Osuuspankkien lahjoituksen avulla yhdistykset voivat palkata nuoria kesätöihin kahdeksi viikoksi. Nuoret hakevat kampanjan kesätyöpaikkoja suoraan yhdistyksiltä, jotka vastaavat myös kaikista nuoren kesätyöhön kuuluvista työnantajavelvoitteista. Kun yhdistys palkkaa nuoren, OP maksaa yhdistykselle nuoren kahden viikon palkan.

Kaikki kesätyöpaikat ja kesätyöpaikkoja tarjoavat osuuspankit löytyvät osoitteesta www.op.fi/kesaduuniopnpiikkiin.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Viikon kysymys

Onko sinulla kotivara kunnossa?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...