0

Helkamari Knaapi SAMI-Palvelut Oy:n toimitusjohtajaksi

SAMI-Palvelut Oy:n hallitus on valinnut 9.3.2020 kokouksessaan osakeyhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi KTM, ekonomi Helkamari Knaapin Punkaharjulta.

Helkamari Knaapi toimii tällä hetkellä seutukaupunkiverkoston Seutu1-hankkeen projektipäällikkönä Ammattiopisto SAMIedussa. Sitä ennen hän on toiminut Museoviraston, Maa- ja metsätalousministeriön ja Opetusministeriön erityisasiantuntijatehtävässä selvityshenkilönä, Suomen Metsämuseosäätiön ja Luston Tuki Oy:n johtajana ja toimitusjohtajana Suomen Metsämuseo Lustossa.

Henkilöstö- ja talousjohtamisen, markkinoinnin ja viestinnän kokemusta hänellä on kertynyt runsaasti aikaisemmista johtaja- ja päällikkötehtävistä Retretti Oy Ltd:n, Lindex Oy Ab:n ja Kuusinen Oy:n palveluksessa.

SAMI-Palvelut Oy:n kokoaikaisena toimitusjohtajana Helkamari Knaapi aloittaa huhtikuun alusta.

 

SAMI-Palvelut Oy:n toimitusjohtajan tehtävään haki määräaikaan  mennessä 17 henkilöä. Hakijat olivat pääsääntöisesti yrityselämän ja koulutuspalveluiden moniosaajia ja edustivat maantieteellisesti koko Suomea.

SAMI-Palvelut Oy:n toimitusjohtajan tehtävää muiden tehtäviensä ohessa hoitanut Hannu Fyhr jatkaa edelleen Itä-Savon koulutuskuntayhtymässä koulutuksen erityisasiantuntijana.

SAMI-Palvelut Oy on yhtiö, joka järjestää koulutus- ja yrityskehittämispalveluita osana Itä-Savon koulutuskuntayhtymää. Yhtiön palveluina tuotetaan henkilöstön lisä- ja täydennyskoulutusta.

 

 

 

 

 

 

Viikon kysymys

Oletko nähnyt Saimaalla norppaa?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...