1

Leikkuri koittelee vapaaehtoistyötä – Ystäväntuvan avustuksen pienentyminen pakottaa miettimään jatkoa

Tämä artikkeli on tilaajillemme.

Tilaajana voit lukea kaikkia digitaalisia sisältöjämme rajattomasti.

3 kommenttia aiheesta “Leikkuri koittelee vapaaehtoistyötä – Ystäväntuvan avustuksen pienentyminen pakottaa miettimään jatkoa

 • 28.2.2020 at 15:00
  Permalink

  Ei ole missään tapauksessa oikea säästökohde! Raha on vielä mennyt kaupungin taskusta toiseen, uskomaton säästö!?

 • 28.2.2020 at 22:44
  Permalink

  Veikko Puustinenkin oli valtuustossa päättämässä sosiaalipuolen avustusten määrärahasta. Eikö hän liene ymmärtänyt, että kaikki hakijat joutuvat säästökuurille. Valtuuston päätöksellä leikkaukset toteutettiin. Rahaa oli Kaupunginhallituksella vähemmän Jakaa hakijien kesken.

 • 9.3.2020 at 18:47
  Permalink

  valitettavasti en ymmärrä tätä yhteiskunnan ruokaloitten ylläpitoa kun samalla vaarannetaan paikallista yrittäjän ylläpitämää yritystä.Yrittäjä oikeasti työllistäisi jonkun ihmisen ja maksaisi kaikki veronsa ynnä muut pakolliset maksut.Seurakunnatkin syyllistyy tälläiseen ruokalatoimintaan. Tarviiko hyvän eläkkeen saaja tälläistä ruokapalvelua tosi apua tarvitsevat ei näissä käy. Ehdottaisinkin että yrittäjät antais esim klo 13.30 jälkeen hiukan halvemmalla lounaan ja se tuki osoitettas yrittäjälle.Menkää joskus katsomaan ketä niissä käy hämmästytte.Ajetaan uudehkolla autolla ja omaisuutta on mutta ilmasta ruokaa syödään.Tämä on tosi

Comments are closed.

Viikon kysymys

Masentaako kaamos?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...