0

Enonkoskella työsuojeluilmoitus kunnanhallituksen puheenjohtajasta

Enonkosken kunnanjohtaja Minna Laurio on jättänyt 14. helmikuuta kunnanhallituksen puheenjohtajasta Lauri Niirasesta (kesk.) ilmoituksen työssä koetusta häirinnästä.
Asia käy ilmi kunnanhallituksen esityslistasta. Enonkosken kunnanhallitus käsittelee asiaa ensi viikon torstaina.

Kunnanjohtajan kerrotaan toimittaneen ilmoituksen työsuojelupäällikölle, joka on ryhtynyt asian vaatimiin toimenpiteisiin ja välittänyt ilmoituksen työnantajan edustajalle. Tässä tapauksessa se on toimitettu kunnanhallituksen varapuheenjohtajalle Marja Laitiselle (sd.).

Kunnanhallituksen varapuheenjohtaja, työsuojelupäällikkö ja kunnanvaltuuston puheenjohtaja ovat pyrkineet saamaan ilmoituksen johdosta molempia osapuolia tyydyttävän ratkaisun.
Lisäksi kunnanjohtaja, kunnanhallituksen puheenjohtaja ja kunnanhallituksen varapuheenjohtaja ovat keskustelleet työsuojeluilmoituksesta viime viikolla pitämässään palaverissa. Tuolloin kuultiin jo osapuolten näkemyksiä asiasta, mutta asiassa ei päästy osapuolia tyydyttävään ratkaisuun. Näin ollen kunnanhallituksen työnantajana on otettava ilmoitus käsiteltäväkseen ja kuultava asianosaisia. Asiasta tehdyt muistiot ovat salassa pidettäviä, ja ne ovat nähtävänä kokouksessa.

-Asia tulee nyt ensimmäistä kertaa kunnanhallituksen käsittelyyn. Käytännössä asia etenee niin, että seuraavassa kokouksessa päätetään asianosaisten kuulemisesta. Kun varsinaiset kuulemiset on pidetty, tulee asia uudelleen kunnanhallituksen käsittelyyn. Kuulemisten perusteella toisessa kokouksessa linjataan, mitä asian suhteen tehdään, Laitinen kertoo, eikä asian keskeneräisyyden vuoksi sen laajemmin halua asiaa kommentoida.

Viikon kysymys

Oletko jo hankkinut itsellesi tai perheenjäsenillesi kasvomaskeja?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...