0

Puruveden luistelu siirtyy – uusi ajankohta ilmoitetaan myöhemmin

Lauantaille 8.2. kaavailtu Punkaharjun luistelu -kilpailu on jouduttu perumaan jääolosuhteiden vuoksi. Punkaharjun luistelun uusi ajankohta ilmoitetaan järjestäjien mukaan myöhemmin. Luistelukilpailu on osa Punkaharjun Urheilijat ry:n järjestämää Puruveden kierrosta. Kilpailu pidetään Matkailukeskus Harjun Portin retkiluistelureiteillä. Matkailuyrittäjä Markus Kaskisen mukaan reitti jouduttiin sulkemaan perjantaina toiseksi, sillä vettä nousee poikkeuksellisesti pakkasesta huolimatta reitille.

Reitin tilannetietoja päivitetään Harjun Portin kotisivuilta löytyvään retkiluistelu-päiväkirjaan.

 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Viikon kysymys

Maa on paljas, eikä maisema näytä talvelta. Kaipaatko lunta?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...