0

Osuuskauppa Suur-Savon edustajiston vaalien ehdokasasettelu käynnistyy – haussa paikallistoiveiden edistäjiä

S-ryhmän alueosuuskaupat ovat jäsentensä omistamia yrityksiä, joiden päätöksentekoon jäsenet voivat ottaa osaa. Jäseniä osuuskaupoissa edustaa edustajisto, joka valitaan vaaleilla osuuskaupan jäsenistä eli asiakasomistajista joka neljäs vuosi.

Osuuskauppa Suur-Savon edustajiston vaalien ehdokasasettelu on käynnissä 20.-31.1.2020.

Edustajiston vaaleissa valitaan ehdolle asettuneiden asiakasomistajien keskuudesta 48 jäsentä edustajistoon nelivuotiskaudelle 2020-2024.

–  Edustajiston jäsenten ei tarvitse olla kaupanalan ammattilaisia. Tärkeintä on halu oman asuinympäristön kehittämiseen ja näkemys siitä, miten osuuskauppa voisi omalla toiminnallaan olla edistämässä paikallistoiveita ja olla tekemässä Etelä-Savosta parempaa paikkaa elää, toimitusjohtaja Heikki Hämäläinen sanoo.

Edustajiston tehtävänä on myös muun muassa päättää osuuskaupan säännöistä, vahvistaa edellisen vuoden tilinpäätös ja päättää ylijäämän käytöstä sekä valita hallintoneuvoston jäsenet ja tilintarkastajat. Lisäksi edustajiston jäsenet voivat tehdä hallitukselle ja johdon edustajille aloitteita osuuskaupan toimintaan liittyvistä asioista.

Osuuskauppa Suur-Savon edustajistoon valitaan Mikkelin jäsenalueelta 23, Pieksämäen jäsenalueelta 6, Juvan jäsenalueelta 7 ja Savonlinnan jäsenalueelta 12 edustajaa.

Viikon kysymys

Maa on paljas, eikä maisema näytä talvelta. Kaipaatko lunta?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...