0

Ikäihmisten joulujuhla täytti Kerimäen seurakuntakodin kahdesti

Kerimäen seurakuntakodilla riitti huisketta koko keskiviikkopäivän. Aino Käyhkön testamenttirahasto päätyi tänä vuonna järjestämään kaksi samansisältöistä joulujuhlaa, koska viime vuonna tila loppui kesken.

Sekä aamu- että iltapäivän juhliin osallistui sallittu maksimimäärä, sata henkeä. Juhlat saatiin aikaan paitsi rahaston tuella, myös laajalla vapaaehtoisella talkootyöllä, joka ulottui kuljetusavusta puuronkeittoon. Juhlaa sisältyi pieniä puheita ja tevehdyksiä, musiikkia, puuron syöntiä ja kahvittelu sekä tietysti joulupukin vierailu.

Joulujuhlista tarkemmin 5.12. Puruvesi-lehdessä.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Viikon kysymys

Osallistutko Kauneimmat joululaulut -tapahtumiin?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...