0

Postilakon aikana Puruvesi-lehden näköislehti on luettavissa maksutta tietokoneilla, tableteilla ja kännyköillä

Posti- ja logistiikka-alan unioni PAU:n lakko vaikeuttaa lehtien jakelua. Liitto on ilmoittanut lakon jatkuvan ainakin viikot 46 ja 47 ajan, mahdollisesti jopa joulukuulle saakka. Lakko koskee noin yhdeksää tuhatta työntekijää.

Lakko pysäyttää lehtien päivä- ja etäjakelun, mutta varhaisjakelu toiminee normaalisti.
Puruvesi-lehden varhaisjakelu kattaa lähinnä taajama-alueet ja näillä alueilla lehti jaetaan normaalisti. Sen sijaan haja-asutusalueella olevat tilaajat sekä etätilaajat voivat lukea Puruvesi-lehden näköislehteä verkossa sekä mobiilisovelluksella. Näköislehdet avataan kaikkien luettavaksi.

Puruvesi-lehdessä on varauduttu lakkoon siten, että 14.11. ja 21.11. ilmestyviä lehtiä toimitetaan Puruvesi-lehden toimipisteisiin Punkaharjulle ja Kerimäelle tavallista suurempi määrä. Asiakkaat voivat hakea halutessaan lehtiä Puruvesi-lehden toimipisteistä Punkaharjulta osoitteesta Kauppatie 24 ja Kerimäeltä osoitteesta Hälväntie 4.

Lisäksi lakon aikana Puruvesi-lehden näköislehti on luettavissa maksutta tietokoneilla, tableteilla ja kännyköillä.
Tabletteihin ja kännyköihin kannattaa ladata Puruvesi-lehden mobiilisovellus, sillä se on optimoitu langattomiin päätelaitteisiin. Sellaisen voi ladata App Storesta tai Google Play -kaupasta. Sovelluksen lataaminen ei maksa mitään.
Lisäksi Puruvesi-lehden verkkosivuilla osoitteessa puruvesi.fi julkaistaan lakon aikana tavallista enemmän maksuttomia juttuja. Puruvesi otti muiden paikallislehtiyhtiön lehtien kanssa käyttöön alkuvuonna maksumuurin, ja niin sanotut maksulliset jutut ovat vain lehden tilaajien luettavissa.

Puruvesi-lehteä kustantaa ESV-Paikallismediat Oy, joka on osa mediakonserni Keskisuomalaista. Puruveden lisäksi paikallislehtiyhtiöön kuuluvat Kaakonkulma, Kangasniemen Kunnallislehti, Keskilaakso, Luumäen Lehti, Paikallislehti Joutseno, Pitäjänuutiset, Juvan Lehti ja  Länsi-Saimaan Sanomat.
Puruvesi pahoittelee mahdollisia jakeluongelmia.

Viikon kysymys

Muuttuivatko kesäsuunnitelmasi suurien tapahtumien peruuntumisen vuoksi?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...