0

Ruskan hehku kauneimmillaan

Syksy on antanut parastaan kuluvalla viikolla, jolloin ruska on hehkunut kirkkaana koko Itä-Suomessa. Häkellyttävä kauneus on kohdannut kulkijoita valtatie 14:n kulkijoita Punkaharjulla Laukansaaren kohdalla.
Metsäntutkimuslaitoksen tutkimusmetsän lehtipuut oikein säkenöivät keltaisen, oranssin ja punaisen sävyissä.

Ota kuva ja lähetä se Puruvesi-lehden toimitukseen. Julkaisemme ajankohtaisia luonto- ja maisemakuvia Viikon kuva -palstallamme painetussa lehdessämme sekä verkkolehdessä. Viestissä kerro nimesi, sekä lyhyesti mistä ja milloin kuva on otettu.
Julkaistuista kuvista ei makseta palkkiota.
Viikon kuva -palstalle voit lähettää kuvan sähköpostilla osoitteeseen uutiset@puruvesi.net

Viikon kysymys

Muuttuivatko kesäsuunnitelmasi suurien tapahtumien peruuntumisen vuoksi?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...