0

Humian läksiäissoppa meni kuin kuumille kiville – asiakkailta kiitosta kauppiaalle

K-Market Kruunun kauppiaana 12 vuotta toimineen Marko Humian läksiäissoppa hupeni perjantaina päivällä vauhdilla Punkaharjulla. Humia kertoi varanneensa lihasoppaa 400 annoksen verran ja puolen päivän maita arvioina oli, että kolmisen sataa annosta on jo asiakkaille jaettu.

Soppajakelun yhteydessä lukuisat asiakkaat kävivät kiittämässä Humiaa kaupan pyörittämisestä. Yleisvire keskustelussa oli, että toiminta on ollut ansiokasta.

-Palvelu on ollut hyvää ja paljon on asioitu K-kaupassa. Toivotaan, että uudet kauppiaat pitävät tason ainakin yhtä hyvänä, totesivat Liisa Astikainen ja Paavo Tynkkynen.

Liisa Astikainen ja Paavo Tynkkynen kehuivat kaupun palvelun olleen hyvää.

Kiitosta kuului myös Humian yleisestä aktiivisuudesta. Soppaa on kaupan pihalla syöty kauppiasvuosien varrella useaan otteeseen eri teemojen merkeissä. Maija ja Keijo Suokas, sekä Kirsti ja Hannu Tolvanen muistelivat myös muita Humian järjestämiä tempauksia.

-Oltiin esimerkiksi silloin mukana, kun hän järjesti retken kyydityksineen Tuntematon sotilas -elokuvan näytökseen pari vuotta sitten. Ikävää on, että hyvä kauppias lähtee. Vaikea sanoa, voivatko uudet kauppiaat paremmaksi pistää, mutta jos lähellä samaa pääsee, niin hyvä on, joukkiossa tuumattiin.

Uudet k-kauppiaat Soile Kiesiläinen ja Tuukka Tenhunen aloittavat Kruunussa ensi viikolla, lokakuun alussa.

Suokkaat ja Tolvaset muistelivat sopan syönnin ohessa, että monissa Humian tempauksessa on ehditty olemaan mukaan. Suokkaat kertoivat käyttäneensä Kruunua ainoana ruokakauppanaan. He ovat itsekin toimineet aikoinaan k-kauppiaina.

Kommentteja aiheesta “Humian läksiäissoppa meni kuin kuumille kiville – asiakkailta kiitosta kauppiaalle

  • 27.9.2019 at 21:26
    Permalink

    Hyvä on ollut Markon kauppa! Ystäväni oli sanonut Markolle, että tämä on ihan kauheeta! No Marko oli tähän vastannut, että onhan paljon kauheenpaakin tässä elämässä tapahtunut! Ja on onhan tosi, että tämä kauppias Marko taisi tehdä duunia 24/7 melkein! Kaikki kunnia hänelle lupsakalle kauppiaalle joka oli aktiivinen kylän elämään osallistuva kauppias. Kaikkea hyvää ja hyvän parasta hänelle toivoen!

Comments are closed.

Viikon kysymys

Maa on paljas, eikä maisema näytä talvelta. Kaipaatko lunta?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...