0

Tuo yks, saat kaks – tavaranvaihtopäivä lauantaina Enonkoskella

Enonkosken torilla vietetään lauantaina 14. syyskuuta vilkasta toripäivää yhdessä paikallisen Maa- ja kotitalousseuran kanssa. 

Paikalla voi käydä vaihtamassa itselleen yhden tarpeettoman tavaran ja saa tilalle kaksi tarpeelliseksi katsomaansa tavaraa. Ja mikä parasta, tuplavaihtokauppa on täysin ilmaista.
Vaihdettavien tavaroiden täytyy olla käyttökuntoisia, ei kuitenkaan vaatteita. – Hyvä sääntö onkin, tuo sellaista vaihdettavaksi minkä ottaisit itsekin vastaan. Ideana onkin, että näin voimme kierrättää itselle tarpeetonta tavaraa luovuttamalla sen käyttöön toiselle, järjestäjät kertovat.
Paikalla on MPTkuljetuksen jäteasioista vastaava Kati Makkonen kertomassa muovin ja muun jätteen kierrätyksestä ja keräilystä, häneltä saa myös kirjallista materiaalia aiheesta.

Tapahtuma on osa Maa- ja kotitalousnaisten toimintavuoden kierrätysteemaa. Kierrättämisellä pyritään vaikuttamaan ympäristön siisteyteen, jätteen määrän vähentämiseen ja hillitsemään ilmastonmuutosta.
Torilla on myytävänä syksyn satoa ja leivonnaisia sekä torikahvio maukkaine kahvileipineen. Tervetulleita ovat kaikki asiasta kiinnostuneet vaihtamaan tavaroita ja tekemään toriostoksia.

Viikon kysymys

Maa on paljas, eikä maisema näytä talvelta. Kaipaatko lunta?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...