0

Rattijuopumusepäily Kesälahdella Pieni kuolemalammen kohdalla

33-vuotiaan ulkomaalaisen miehen epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen ja liikenneturvallisuuden vaarantamiseen henkilöautolla Kesälahdella maanantaina puolen päivän jälkeen.

Hätäkeskukseen ilmoitettiin tieltä suistuneesta autosta Pieni kuolemalammen kohdalla. Ilmoituksen mukaan auton ympärillä oli ollut yksi henkilö, joka oli poistunut paikalta läheiseen metsään.

Poliisin koirapartio löysi läheisen lammen rannalta tuntomerkkeihin sopivan henkilön. Miehelle tehty puhalluskoe antoi tuloksen 2,08 promillea. Ambulanssimiehistö tarkasti paikalla miehen voinnin ja lääkäri tarkisti vielä voinnin uudelleen.

Mies oli ajanut henkilöautolla Lappeenrannantietä Parikkalan suunnasta ja loivasti vasemmalle kaartuvassa kaarteessa, auto oli ajautunut ulos tieltä kulkusuunnassaan oikealle puolelle. Auto oli pyörinyt pyörillään ympäri ja jäänyt ojaan keula kohti ajorataa. Auto oli vaurioitunut vasemmasta etukulmasta ja koriin oli tullut vääntymä A-palkkiin

Viikon kysymys

Maa on paljas, eikä maisema näytä talvelta. Kaipaatko lunta?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...