0

Itä-Suomessa vilkas viikonloppu

Poliisi muistuttaa, että tuleva viikonvaihde on Itä-Suomessa tapahtumien osalta kesän vilkkain ja vaikuttaa muun muassa tieliikenteeseen sekä liikennejärjestelyihin tapahtumapaikkakunnilla.

Savonlinnassa on meneillään oopperajuhlat, Sulkavalla soudetaan suursoutuja torstaista sunnuntaihin, Suonenjoella on mansikkakarnevaalit, Joensuussa Ilosaarirock sekä Iisalmessa Oluset.
Itä-Suomen poliisin komisario Pekka Koistinen muistuttaa: – Suuret yleisötapahtumat saman viikonvaihteen aikana voivat aiheuttaa ajoittaisia ruuhkia liikenteeseen, joten varaathan omaan matkaan riittävästi aikaa ja malttia ”matkaeväiden väliin”.

Tapahtumat aiheuttavat myös tapahtumapaikkakunnilla muutoksia normaaleihin liikenne- ja pysäköintijärjestelyihin, joten ota myös nämä seikat huomioon tapahtumiin matkatessasi. Tapahtumien järjestäjien internetsivuilla kannattaa aina vierailla etukäteen ja tutustua järjestäjän antamiin ohjeisiin. Tapahtumiin saapuessa seuraa opasteita sekä liikenteenohjaajien merkkejä ja ohjeita.

Poliisi on mukana kaikissa tapahtumissa turvaamassa omalta osaltaan tapahtumien kulkua sekä kulkureittejä tapahtumiin. Poliisi toivottaa erinomaisia elämyksiä kaikille tapahtumiin osallistuville. Jokainen osallistuja vaikuttaa omalla käyttäytymisellään onnistuneen tapahtuman toteutumiseen.

– Alkoholi tai muut päihteet eivät sovi liikenteeseen, Pekka Koistinen toteaa ja kertoo, että myös tulevana viikonloppuna poliisi puhalluttaa ajoneuvojen kuljettajia ahkerasti eri puolella Itä-Suomea.

Itä-Suomen poliisi viestii tehostetusti viikonlopun tapahtumien sujumisesta, liikenteestä sekä muista turvallisuuteen liittyvistä asioista omilla sosiaalisen median kanavilla

Viikon kysymys

Nautitko kaamoksen pimeydestä?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...