0

Retkisoudussa uusi reittiennätys

Puruveden kierrokseen kuuluva Punkaharjun retkisoutu päästiin kisaamaan lauantaina lajin kannalta mitä parhaimmissa olosuhteissa. Keli oli tyyni ja sadekin lakkasi ennen lähtöä.
Vaahersaloa lähti kiertämään kisassa kuusi joukkuetta, kaksi yksin soutanutta ja yksi parisoutuun osallistunut kaksikko. Kaikkiaan vesillä oli satakunta soutajaa. Kisamatka oli noin 24 kilometriä.
Hyvän kelinvuoksi järjestäjien, Punkaharjun Urheilijoiden, joukossa uumoiltiin jo kisan kesken ollessa, että mahdollisuudet koviin kisa-aikoihin ovat hyvät. Ennakointi kävi toteen.
UPM Metsä Savonlinnan joukkue uusi voittonsa ja kellotti samalla reitille uuden ennätyksen. Voittoaika oli 1,29,25. Edellinen ennätys alittui 31 sekunnilla.
Vaivatta voitto ja uusi ennätys ei kuitenkaan irronnut.
Maaliin saapumisen jälkeen joukkueessa kerrottiin, että toiseksi tulleen Suomen Kuorma-autoliiton joukkueen kanssa oli jouduttu soutamaan kilpaa ihan tosissaan. Ratkaiseva irtiotto saatiin tehtyä kun matkaa oli taitettu jo pitkälti päälle puolivälin.

Katusählyturnauksessa käytiin tiukkoja pelejä.

Retkisoutu oli osa Matkailukeskus Harjun Portin järjestämien Käkipäivien ohjelmaa.
Päiväohjelmaan kuului myös perinteinen katusählyturnaus, jonka järjestelyistä vastasi nyt Savonlinna United
Savonlinna Unitedin Antti Salmi kertoi, että turnaukseen osallistui tänä vuonna kahdeksan joukkuetta ja pelit olivat kiihkeän tasaisia.
– Ilahduttavaa oli, että naisia oli aiempaa enemmän mukana joukkueissa, Salmi sanoi.
Tiukassa loppuottelussa kohtasivat savonlinnalaisjoukkue Hupi- ja Puli-Ukot sekä kerimäkeläinen Alhontien Allstars.
Savonlinnalaiset veivät turnauksen voiton tiukassa ottelussa 1-0.
– Jatkoa turnaukselle on luvassa ensi vuonnakin.

Punkaharjun Retkisoudun tulokset:
1) UPM Metsä Savonlinna 1.29,25 (Putkonen Anna, Ikonen Pertti, Kosonen Timo, Kutvonen Vesa, Penttilä Jussi, Piipponen Marko, Piipponen Mika, Piipponen Reijo, Reiman Petri, Rinkinen Marko, Silvennoinen Jorma, Suhonen Veli-Matti, Pulkkinen Saila, Turunen Anssi ja Tolvanen Vesa)
2) Suomen Kuorma-autoliitto 1.30,51 (Malmstedt Pirkko, Eronen Petri, Kangasmäki Heikki, Kangasmäki Seppo, Uski Ilkka, Laamanen Kari, Kananen Matti, Räsänen Esa, Montonen Raimo, Suutari Jaakko, Karhunen Jarno, Pirkkalainen Markku, Skantz Tuomo, Matikainen Mika ja Tarhonen Jarmo)
3) Punkaharjun Yrittäjät Ry 1.36,19 (Laukkanen Jenni, Laukkanen Juuso, Tirronen Inka, Tirronen Tero, Tirronen Maarit, Tirronen Janne, Honkanen Pia, Suomalainen Mika, Huuskonen Pertti, Lahtinen Jere, Hokkanen Veli-Pekka, Tähkävuori Ari, Lepistö Lotta, Tiainen Pia, Laine Arja)
4) Saaren Urheilijat/Saaren Lions Club 1.42,52 (Pekonen Eija, Paakkinen Kirsi, Terävä Soile, Kupiainen Kyösti, Heiskanen Matti, Mäkelä Pauliina, Tiainen Pekka, Kiviaho Jouni, Hirvonen Jorma, Poutanen Jussi, Tolvanen Markku, Tuomi Heli, Makkonen Topi, Suutarinen Ilpo, Ketolainen Pekka)
5) Savonlinnan Saneerauspalvelu Oy 1.43,35 (Myllys Reijo, Suomalainen Rauno, Käyhkö Ari, Joronen Reetta, Kelokaski Jari, Silventoinen Teemu, Pekkinen Vesa, Pekkkinen Karoliina, Mäkinen Miro-Ville, Palassalo Ilari, Mäkelä Arttu, Mäkinen Leevi-Kalle ja Kaskinen Terho)
6) Punkaharjun Lions Club 1.52,46 (Jantunen Erkki, Ora Ari, Termonen Marja-Riitta, Karjalainen Matti, Joronen Kimmo, Rönkkönen Paavo, Kinnunen Sampsa, Ruotsalainen Seppo, Harju Anni, Laamanen Heli, Lahtinen Reijo, Heiskanen Terhi, Laamanen Raimo, Haverinen Marko ja Mikonsaari Petri)

Yksinsoutu Miehet 50
1) Ranki Jussi 1.53,29

Yksinsoutu Miehet 40
1) Harakka Janne 2.24,26

Parisoutu
1) Niiranen Mervi, Malmstedt Kari 1.46,16

Viikon kysymys

Käytätkö lähiliikuntapalveluja?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...