0

Kevään ylioppilaat

Savonlinnan lyseon lukio ja aikuislukio

Ahokas Enna, Auvinen Ere (kaksoistutkinto), Eskelinen Eetu, Eskelinen Enni, Happonen Teemu, Hartikainen Nuutti, Hoffrén Joonas, Huittinen Roope, Huttunen Rolle, Hyytiäinen Jenni, Ikonen Joonas, Ikonen Maisa, Ilmarinen Victoria, Immonen Juhana (kaksoistutkinto), Itkonen Marika, Ivanova Polina, Junkkari Alice, Juuti Iina, Juuti Markus, Juutilainen Eetu, Juvonen Riina, Järvenpää Teemu, Kaasinen Harri, Kallio Max, Kalpio Jasper, Kangas Ellinoora, Kapanen Atte, Kapanen Emmi, Karjalainen Kata, Karjalainen Titta, Karttunen Valma, Kautonen Eero, Kervinen Tiia, Ketolainen Joel, Kinnunen Katariina, Kiukas Jaakko, Kolistaja Laura, Korhonen Iida, Kosonen Simo, Kukkohovi Mariam, Kupiainen Joona, Kupiainen Lassi, Kuronen Tiia (kaksoistutkinto), Kuusikko Jari, Kylliäinen Miro, Laamanen Jenni, Laamanen Tatu, Laasonen Eino, Laine Juha, Laitinen Viivi, Lindblad Lenni, Liukku Jarno, Luukkonen Nea, Lyytikäinen Toni, Löppönen Konsta, Makkonen Lotta, Malinen Jere, Malmstedt Jane, Mannelin Mikael, Mikkonen Veikka, Mäkinen Leevi-Kalle, Naukkarinen Jenna, Nevalainen Mikko, Niskanen Martta-Karoliina, Nissinen Eero, Ojalehto Sebastian, Olenius Kalle, Ollikainen Jade, Palm Eetu, Peltoperä Petra, Pesonen Saku, Puhakainen Niko, Pulkkinen Aku, Pulkkinen Aleksi, Rinkinen Topi, Rissanen Roosa, Rusanen Erno, Ruuskanen Anniina, Saarelainen Petri, Saikkonen Teemu, Seppänen Eeva, Siekkinen Venla, Silvennoinen Joona, Silvennoinen Saku, Sinkkonen Enni, Suomalainen Kari, Suppola Simo, Suutarinen Katariina, Suvantola Taavi, Tunturila Veeti, Turunen Riikka, Tynkkynen Veera, Tyrväinen Matias, Varis Kata, Vellonen Matias, Venäläinen Juuso, Virolainen Arttu, Vottonen Jenni, Vuo Aleksi, Värtinen Vili, Väänänen Kalle

 

Savonlinnan Taidelukio

Airaksinen Nora, Blau Sophia, Castro Kian, Hammarén Henna, Hartikainen Katariina, Hartikainen Tanja, Jalvanti Juuso, Järvelä Emilia, Karjalainen Oona, Karvinen Irina, Kelosuo Eero, Kinnunen Eve, Kolehmainen Iiris, Latonummi Lauri, Laukkanen Emmi, Liimatainen Elli, Lohikoski Liina, Lötjönen Siiri, Markkanen Eetu, Muukkonen Helena, Muukkonen Inka, Muukkonen Vilhelmiina, Partanen Alyssa, Partonen Anette, Pekonen Pauliina, Pellikka Ville, Pennanen Saara, Purhonen Julia, Puustinen Jan, Rahikainen Tatu, Raikisto Valtteri, Salinen Noora, Salminen Teea, Savolainen Elina, Sonné Kaspian, Suhonen Sanni, Tauti Tytti, Tiainen Joonas, Tiainen Nea, Tikka Suvi, Timonen Justus, Zolnerovits Elizaveta

 

Kiteen lukio

Halonen Ville, Havukainen Konsta, Havurinne Elias, Hirvonen Jutta, Hirvonen Veera, Huhtilainen Hertta, Ikonen Lotta, Juvonen Inka, Jääskeläinen Aleksi, Kilpeläinen Jaakko, Kolehmainen Tuukka, Kostamo Hanna-Kaisa, Lampinen Sini, Laukkanen Olli , Lehikoinen Jimi, Lindsberg Micaela, Lyyluoma Leonora, Maslov Väinö, Matikainen Wilma, Meriruoko Johanna, Myllys Salla, Mäki Juho, Parviainen Sanna, Pellikka Pieta, Pirhonen Annu, Purmonen Sanni, Päivinen Jaki, Päivinen Miska, Riikonen Ville, Saari Emma, Saarinen Luukas, Saukkonen Minttu, Silvennoinen Iida, Sirainen Aura, Tahvanainen Anni, Timonen Katariina, Toivanen Miska, Toropainen Jenni, Tukiainen Joni, Turkulainen Oona, Vaittinen Noora, Valo Jonna, Vanhanen Emmi, Vanhanen Konsta, Vasarainen Pieta, Vatanen Valtteri, Venäläinen Lari-Ukko, Viitanen Miska, Volodin Daniel, Väkeväinen Laura

 

Parikkalan lukio

Halko Tuomas, Joronen Iines, Kiiski Jyrki, Kosonen Aleksi, Laakkonen Inka, Loikkanen Tiia, Matikainen Maarit, Määttä Outi, Parvinen Roosa, Rahunen Lotta, Roiha Roope, Sairanen Vilmo, Siitonen Tuomas, Turunen Juha,, Valkeapää Atte, Valkeapää Suvi, Vilska Taru

Viikon kysymys

Muuttuivatko kesäsuunnitelmasi suurien tapahtumien peruuntumisen vuoksi?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...