0

Kristillisdemokraattien Etelä-Savon piiri vaatii tehokkaita toimenpiteitä maakunnan elinvoimaisuuden parantamiseksi

Kristillisdemokraattien Etelä-Savon piirin kevätkokous pidettiin lauantaina 4. toukokuuta Punkaharjulla.

Piirikokous edellyttää tulevalta hallitukselta tehokkaita toimenpiteitä maakunnan elinvoimaisuuden parantamiseksi. Edelliset hallitukset ovat laiminlyöneet maan tasapuolisen kehittämisen. Sen seurauksena väestö pakkautuu jo ennestään ruuhkaisiin keskuksiin ja samalla suuret alueet kärsivät väestökadosta. Etelä-Savolla on luontaiset edellytykset maa- ja metsätalouden, elintarviketeollisuuden sekä luontomatkailun kehittämiseen ja alueen työpaikkaomavaraisuuden lisäämiseen. Niiden toteutuminen vaatii näiden alojen koulutuspaikkoja sekä investointeja alueen alemman tieverkon ja rataverkon kunnostamiseen.

Piirikokous valitsi ehdokkaiksi puoluevaltuustoon Aila Asikaisen Juvalta, Antti Kivimäen Pieksämäeltä ja Liisa Hirvosen Savonlinnasta sekä heidän henkilökohtaisiksi varajäseniksi Olavi Kietäväisen Puumalasta, Päivi Kovasen Pieksämäeltä ja Mervi Kontisen Savonlinnasta. Puoluevaltuusto seuraavaksi kaksivuotiskaudeksi valitaan KD:n puoluekokouksessa Oulussa elokuussa.

Viikon kysymys

Muuttuivatko kesäsuunnitelmasi suurien tapahtumien peruuntumisen vuoksi?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...