0

Rattijuopumuksesta epäiltu pakeni metsään Punkaharjulla

Lauantaina aamupäivällä hätäkeskus sai ilmoituksen Punkaharjulla epävarmasti ajaneesta ja penkkaankin törmänneestä henkilöautosta.

Vaarallisesta ajotavasta huolestuneet sivulliset olivat yrittäneet pysäyttää autoa viittoilemalla sille, mutta auton kuljettaja oli kiihdyttänyt pois paikalta. Tämän jälkeen sivulliset olivat sulkeneet omilla ajoneuvoillaan tietä siten, että auto ei pääsisi jatkamaan matkaansa isommalle tielle niinsanotusta umpiperästä, minne se oli ajanut.

Paikalle tullut poliisipartio tavoitti samoilta sivullisilta saamiensa ohjeiden avulla autoa kuljettaneen paikkakuntalaisen 1960-luvulla syntyneen miehen metsästä. Mies oli juossut metsään karkuun jalkauduttuaan ensin autostaan ja lähestyttyään kävelemällä paikkaa, jossa sivulliset edelleen olivat sulkemassa tietä.

Mies puhalsi kiinnioton jälkeen seulonta-alkometriin 1,6 promillea ja lopullinen veren alkoholipitoisuus selviää verikokeiden tuloksista. Miestä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta.


Poliisi kiittää tilanteeseen osallistuneita sivullisia heidän esimerkillisestä toiminnastaan, jolla estettiin auton pääseminen vilkkaammin liikennöidyille teille ja vältyttiin mahdollisilta vakavimmilta seuraamuksilta.

Viikon kysymys

Muuttaako valoisa aika unirytmiäsi?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...