0

Savonlinnassa tapahtuma- messut lauantaina

Savonlinnalaiset tapahtumajärjestäjät kokoavat voimansa ja järjestävät yhteiset tapahtumamessut lauantaina 6.4.2019 klo 10–14 Ravintola Waahdossa.
Tapahtumamessujen aktiivina toiminut EloJubilee-festivaalin vastaava tuottaja Reko Tammi kertoo, että ensimmäistä kertaa järjestettävien tapahtumamessujen tavoitteena on esitellä Savonlinnan alueen monipuolista tapahtumatarjontaa.
Kokoamalla toimijat saman katon alle tarjotaan asiakkaille mahdollisuus tutustua kerralla kaikkiin tuleviin tapahtumiin, tavata tapahtumien taustalla työskenteleviä ihmisiä ja tietysti ostaa pääsylippuja.

Ensimmäisillä tapahtumamessuilla mukana ovat kaikki keskeisimmät toimijat: Savonlinnan Teatteri, Savonlinnan Oopperajuhlat, Matti Makkonen, Kulttuurikellari, Boxing Night, Muhasaaren teatteri, Luola Events, Savonlinnan Orkesteri, St. Olaf Summer Fest, Savonlinnan kansainvälinen luontoelokuvafestivaali, Teatteri Mylly, Panimoklubi ja EloJubilee-festivaali.
Messut juontaa Savonlinnan Seudun Matkailu Oy:n toimitusjohtaja Jaana Komi. Samana päivänä järjestetään hotelli Seurahuoneella Kauneus- ja hyvinvointimessut klo 9–16.

Viikon kysymys

Oletko nähnyt Saimaalla norppaa?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...