0

Kumppanuuspöydät käynnistyivät kaupunkikeskustasta – kevään aikana Punkaharju, Kerimäki ja Savonranta

Savonlinnan kaupungin Kumppanuuspöydät starttaavat tiistaina 19. maaliskuuta Kaupunkikeskustan kumppanuuspöydällä. Tilaisuutta alustivat Janne Laine ja Markku Kiiski.
Punkaharjulla kumppanuuspöytä kokoontuu keskiviikkona 27. maaliskuuta, Kerimäellä 24. huhtikuuta ja Savonrannalla 7. toukokuuta.
Tilaisuudet käynnistyvät iltapäivällä klo 17.
Tilaisuudet ovat kaikille avoimia keskustelutilaisuuksia, joissa pääsee kertomaan toiveita oman asuinalueen kehittämiseen ja viihtyvyyteen liittyvistä asioista.
Toimenpide-esitysten toivotaan olevan hyviä ja konkreettisia ideoita, jotka koskettavat mahdollisimman montaa kaupunkilaista.
Mikäli mahdollista, olisi hyvä ennalta selvittää vähän myös kustannuksia.
Toimenpide-esityksiä voi ja olisi suotavaakin postittaa myös ennakkoon www.savonlinnankylat.fi/lahde-vaikuttaa/ tai lahde.vaikuttaa@gmail.com sivujen kautta.
Näin on mahdollista kutsua Kumppanuuspöytään asiaa koskevia viranhaltijoita vastaamaan kuntalaisten esitykseen.
Hankkeita voidaan myös ideoida ja työstää yhdessä puheenjohtajiston kanssa tai kuntalaiset voivat perustaa hankkeelle suunnittelutyöryhmiä saman teeman puolesta puhujista.
Kumppanuuspöydissä on jaossa lähidemokratiaan tarkoitettua rahaa 30 000 euroa hyvien ja toteuttamiskelpoisten esitysten toteuttamiseksi.

Viikon kysymys

Käytätkö lähiliikuntapalveluja?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...