0

Kolmen auton liikenneonnettomuus Tasapääntien risteyksessä Kiteellä

Pakettiauto oli kääntymässä Joensuuntieltä vasemmalle Tasapääntielle. Pakettiauton perässä ajanut henkilöauto osui pakettiauton perään. Törmäyksen seurauksena pakettiauto ajautui vastaantulevien kaistalle, osuen vastaan tulleen henkilöauton kylkeen.

Kukaan ei jäänyt ajoneuvoihin puristuksiin, mutta pelastuslaitos joutui avaamaan perään ajaneen henkilöauton molemmat kyljet matkustajien siirtämiseksi pois ajoneuvoista.

Kaksi henkilöä loukkaantui onnettomuudessa, ja heidät kuljetettiin Pohjois-Karjalan keskussairaalan jatkotutkimuksiin. Sairaankuljetus tarkisti loput kolme henkilöä paikan päällä.  Ajoneuvot vaurioituivat hinauskuntoon. Pelastus- ja raivaustöiden aikana Joensuuntie oli osittain suljettuna. 

Onnettomuus tapahtui torstaina illansuussa.

Viikon kysymys

Äänestätkö eurovaaleissa?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...