0

Punkaharjun soihtuluistelu toteutuu

Punkaharjun perinteinen Soihtuluistelu toteutuu tulevana perjantaina 22.2. muutamin ohjelmamuutoksin.
Tapahtumaa järjestävän Matkailukeskus Harjun Portin Markus Kaskinen tiedottaa, että tapahtuman lähtöpiste Tuunaansaaren eteläkärkeen varalähtöpaikall, lähtösuoran virtapaikan ohi 900 metrin päähän vuokraamosta.
– Tapahtuma houkuttaa jäälle yleensä 300-400 luistelijaa, mutta näiden lisäksi myös paljon kävelijöitä ja hiihtäjiä jäälle tunnelmasta nauttimaan. Luistelureitillä pysyessä ei ole turvallisuusongelmaa virtapaikalla, mutta iltapimeässä on riski että kävelijät ja hiihtäjät eivät noudata tai huomaa reitti-ohjeistuksia. Haluamme varmistaa tapahtuman turvallisuuden lähtöpaikan siirtämisellä, Kaskinen sanoo.

Kaskinen jatkaa, että Harjun Portin rannan kota-baari on näin ollen pe-illalla kiinni. Makkara- ja mehumyyntipiste järjestetään Tuunaansaareen eteläkärkeen.
Tapahtumassa valaistaan koko auki oleva luistelureitti ulkotulilla ja jätkänkynttilöillä Kruunupuistoon, Valkialammelle ja Kaarnalahteen.
Harjun Portti suosittelee tapahtumaan saapumista vain luistelumielessä, sillä tänä talvena reittien vierellä ei kulje viime vuosilta tuttuja hiihtolatuja.
Soihtuluistelu-tapahtuma on ilmainen ja alkaa pe klo 18.00.
Luistelureitit avautuu lämpimän jakson jälkeen jälleen torstaina 21.2. ja reitin kunnosta ja vallitsevasta lähtöpaikasta viestitään luistelupäiväkirjassa Harjun Portin kotisivuilla.

Viikon kysymys

Äänestätkö eurovaaleissa?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...