0

Punkaharjun kappelineuvoston valinta uusittiin

Savonlinnan seurakunnan kirkkovaltuusto suoritti tiistaina 12. helmikuuta pitämässään kokouksessa uudelleen Punkaharjun kappelineuvoston jäsenten ja henkilökohtaisten varajäsenten vaalin.
Valituiksi tulivat Kosonen Anneli varajäsen Kosonen Lauri, Kupiainen Arvo, varajäsen Silvennoinen Ari, Otranen Pauli, varajäsen Ora Anne, Paajanen Jouko, varajäsen Tynkkynen Maarit, Rautiainen Liisa, varajäsen Kupiainen Päivi, Sairanen Lea, varajäsen Räsänen Tapio, Suokas Keijo, varajäsen Kuutti Risto, Tuunanen Aune, varajäsen Turkulainen Anitta.
Kappelineuvoston puheenjohtajana toimii aluekappalainen Sari Vauhkonen.
Kappelineuvoston vaali jouduttiin käymään uudelleen, koska ensimmäisen vaalin jälkeen kävi ilmi, että neuvoston kokoonpano ei noudata kirkkolain mukaista sukupuolikiintiötä, joka takaa vähintään 40 prosentin edustuksen vähemmistönä olevalle sukupuolelle.
15. tammikuuta valitussa kappelineuvostossa naiset olivat yliedustettuna.

Viikon kysymys

Oletko nähnyt Saimaalla norppaa?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...