0

Maahanmuuton motiivat erilaisia

 

 Asiallista keskustelua maahanmuuttajista jatketaan niin kauan, kunnes se menee perille kaikille, ettei ole  asiallista ottaa  lisää maahanmuuttajia köyhien suomalaisten elätettäviksi.  Aivan eri asia on Suomeen tulevat maahanmuuttajat, kuin suomalaiset, jotka asuvat ulkomailla maahanmuuttajina, vaikka joku toisin väittäisikin. Suomalaiset eivät ole menneet vieraan valtion elätettäväksi vastikkeetta, vaan suurin osa on mennyt töihin valtioihin, joissa on ollut töitä tarjolla oikealla palkalla, omille sekä vieraille. Mutta jos taas maahanmuuttaja tulisikin tänne töihin, hän vie suomalaiselta työpaikan, mutta mikä vielä pahempaa, mukana tulee hyvinkin kymmenhenkinen perhe veronmaksajien elätettäviksi. Ja suomalaiset työttömät joutuvat palvelemaan tätä perhettä kuntouttavan työtoiminnan merkeissä, ansio jopa 9 euroa / päivä. Millä oikeudella jotkut haluavat Suomeen orjamarkkinat, miksi lisätä kantasuomalaisten ahdinkoa ja nöyryyttää suomalaisia? Jotkut haluavat maahanmuuttajia lisää, heidän mielestään Suomi ei selviä ilman ulkomaista työvoimaa kun Suomessa oli viime vuonna avoimia työpaikkoja n. 47000. Mutta kun Sipilän hallituksen aikana Suomeen on saapunut turvapaikanhakijoita vähintään sama määrä, niin kuinka tämä selitetään  etteivät he  ole työllistyneet kyseisiin paikkoihin, vaikka yleisesti puhutaan moniosaajista?  Suomessa on omasta takaa työttömiä n. 500000, köyhiä n. 1 miljoona. Asiahan on niin ettei Suomi selviä, ei riitä  rahat, eikä tulevaisuudessa säily vähäinenkään yhteiskuntarauha jollei hallitsemattomasta haittamaahanmuutosta tehdä loppua. Suomi tarvitsee veronmaksajia, ei lisää verorahoilla elätettäviä.

 

Juha Rantakaulio
Luumäki
eduskuntavaaliehdokas ps

Viikon kysymys

Oletko jo hankkinut itsellesi tai perheenjäsenillesi kasvomaskeja?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...