0

Talviuinnin SM-kisoista hopeita ja pronssia Punkaharjulle – Viivi Paasonen ja Anja Selenius edustivat menestyksellä Punkaharjun Urheilijoita

Kaksi hopeaa ja yksi pronssi oli kotiin tuomisina Punkaharjun Urheilijoiden edustajilla talviuinnin Suomen mestaruuskisoista. Kisat pidettiin viikonloppuna Turussa keskellä kaupunkia ja Aurajoessa uivat punkaharjulaiset Viivi Paasonen ja Anja Selenius.
Alle 20-vuotiaiden sarjassa kilpaillut Viivi Paasonen otti hopeaa 25 metrin rintauinnissa ajalla 21,19 .
Anja Selenius otti myös hopean 25 metrin rintauinnissa ja yli 75-vuotiaiden sarjassa. Seleniuksen aika oli 32,25. Sarjan Suomen mestaruuden voitti kesäsavonrantalainen, Kemin Työväen Uimareita edustava Eila Harju ajalla 31.97.
Anja Selenius sijoittui pronssille yli 70-vuotiaiden sarjan 50 metrin rintauinnissa. Tämän matkan hän ui aikaan 1,20,96.

Kilpailut olivat mukava kokemus punkaharjulaisille, mutta olosuhteet olivat kovin erilaiset kuin kotopuolessa. Kilpailut käytiin keskellä kaupunkia ja sää oli melko huono ulkoilmatapahtumaa ajatellen.
– Karmea vastatuuli ja lumi vihmoi vasten kasvoja, Anja Selenius kertoo viikonlopun säästä Turussa. Aurajoen vesi poikkesi myös kovasti siitä, mihin punkaharjulaiset ovat tottuneet. Vesi oli ruskeanharmaata, eikä lainkaan kirkasta, kuten Saimaalla on totuttu.

Viikon kysymys

Maa on paljas, eikä maisema näytä talvelta. Kaipaatko lunta?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...