0

Jani Lahtinen oli luokkavoittaja Seurahuonerallissa

Lauantaina 26. tammikuuta ajetun Seurahuonerallin tulosmaininnoista oli torstain Puruvesi-lehdestä jäänyt pois useita paikallisten ralliparien tuloksia.
Puruveden alueen kuskeista nopein oli Keski-Karjalan Urheiluautoilijoita edustava punkaharjulainen Jani Lahtinen, joka oli kartturinsa Kimmo Halttusen kanssa lisäluokkien yleiskilpailussa viides ja voitti oman luokkansa.
Hisrtoric Rally Trophy -sarjassa ajanut pari Seppo Laamanen/Petri Silvennoinen SLUA oli HRT-sarjan 25. ja luokkansa toinen.
Muita poimintoja paikallisten sijoituksista (yleiskilpailu/luokka):
3/3 Marko Rämänen- Arto Tolvanen Poppoo Team/SLUA, 6/1 Seppo Korhonen-Petri Kerkkänen K-KUA, 11/2 Janne Nousiainen-Jani Pulkkinen K-KUA/SLUA, 12/1 Antti-Petteri Makkonen-Janne Koskinen K-KUA/HämUA, 15/4 Lasse-Pekka Mikkonen-Timo Muhonen K-KUA/SLUA, 16/2 Tommi Luostarinen-Semi Finska SLUA/LprRT, 25/1 Juho Silvennoinen-Eeka Lahtinen RUA/K-KUA

Viikon kysymys

Oletko nähnyt Saimaalla norppaa?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...