0

Kiteen kirkkovaltuusto teki valintoja – Merja Kostamosta puheenjohtaja

Kiteen seurakunnan kirkkovaltuusto valitsi  puheenjohtajakseen vuosiksi 2019 – 2020 Merja Kostamon ja varapuheenjohtajaksi Suvi Koivuniemen.
Suhteellisten vaalien vaalilautakuntaan valittiin vuosiksi 2019-2022 kolme jäsentä Pekka Barck, Arja Rahunen, Eija Mutanen ja kolme varajäsentä Seppo Törönen, Maija Timonen, Helmi Lappalainen.
Kirkkoneuvoston varapuheenjohtajaksi vuosiksi 2019-2020 valittiin Marja-Riitta Väistö-Honkanen. Kirkkoneuvoston varapuheenjohtajan varajäsen Riitta Hukka.

Kirkkoneuvoston jäseniksi vuosiksi 2019-2020 valittiin Birgitta Muukkonen, Pekka Barck, Hannu-Heikki Hakulinen, Seppo Rönkkönen, Matti Kammonen, Raimo Oksman, Raija Venäläinen, Liisa Ratilainen, Tellervo Hurskainen ja heidän henkilökohtaisiksi varajäseniksi valittiin Pekka Kankkunen (Kesälahti), Seppo Törönen, Pekka Kankkunen (Kitee), Hemmo Sonne, Seija Makkonen, Ari Kapanen, Sari Vänskä, Susanna Saari, Merja Vaittinen.
Kesälahden kappeliseurakunnan kappelineuvostoon vuosiksi 2019-2022 valittiin viisi jäsentä Pekka Kosonen, Arja Rahunen, Onni Väkeväinen, Ari Kapanen, Erja Niiranen ja heidän henkilökohtaisiksi varajäseniksi Pekka Kankkunen (Kesälahti), Terhi Tervonen, Pauli Tuhkanen, Kari Pennanen, Pirjo Karjalainen.
Rääkkylän kappelineuvostoon vuosiksi 2019 – 2022 valittiin viisi jäsentä Ville Hirvonen, Jouko Harinen, Aija Riitta Vainio, Raili Makkonen, Sirkka-Liisa Vuorjoki ja heidän henkilökohtaisiksi varajäseniksi Markku Halonen, Esa Turunen, Sari Vänskä, Aarne Rouvinen, Kirsti Karttunen.

Viikon kysymys

Pitäisikö mielestäsi kevään kuntavaalit siirtää koronatilanteen vuoksi syksyyn?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...