0

Punkasalmella on häiriö vedenjakelussa 2. tammikuuta – kiinteistöjen tulee varata talousvettä astioihin kyseisen päivän tarpeisiin

Savonlinnan Veden vesijohtoverkostossa esiintyy vedenjakelun toimitushäiriötä, ja Punkaharjun Punkasalmen alueella on vedenjakeluhäiriö keskiviikkona 2. tammikuuta.

Häiriö kestää kello  9-16 välisen ajan.

Vedenjakelukatkos koskee seuraavia kiinteistöjä: Kankaankuja 2, 4 ja 6, Urheilutie ja Palomäentie 2 (Punkaharjun koulu). Savonlinnan Vesi tiedottaa kyseisiä kiinteistöjä suoraan jakamalla niihin tiedotteet.

Kiinteistöjen tulee varata talousvettä astioihin kyseisen päivän tarpeisiin ennen vesikatkon alkua keskiviikkona kello 9. Katkoksen kesto voi olla lyhempikin. Mikäli katkos pitkittyy, siitä tiedotetaan uudelleen.

Häiriö johtuu vesijohtovuodon korjaustöistä Palomäentien ja Urheilukadun alueella. Vuoto on havaittu 30.12.2018. Alueella tehdään parhaillaan valmistelevia töitä.

Vesijohtoverkoston virtausmuutokset sekä painetason muutokset voivat aiheuttaa verkostoon kertyneen sakan irtoamista ja siten veden värjäytymistä sekä samentumaa koko Punkasalmen vesijohtoverkoston alueella. Samentuma poistuu juoksuttamalla vettä.

Viikon kysymys

Pitäisikö mielestäsi kevään kuntavaalit siirtää koronatilanteen vuoksi syksyyn?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...