0

Vesiongelmia Punkaharjun Putikossa, vedenkäyttäjät voivat peseytyä Punkaharjun yläkoululla ja hakea myös talousvettä koululta

Savonlinnan Veden vesijohtoverkostossa tapahtui 24. joulukuuta tekninen häiriö, joka aiheuttaa vesijohtoverkoston paineenlaskua Punkaharjun Putikon verkostoalueella. Paineen aleneman vuoksi vedenjakelu toimii heikosti tai ei ollenkaan kyseisellä alueella.

Häiriönalaisten kiinteistöjen asukkaat voivat käydä peseytymässä Punkaharjun yläkoululla, ja osoite on: Palorannantie 2. Käynti pesutiloihin tapahtuu keittiön päätyovesta.

Tilat ovat avoinna päivittäin kello 7-21 tiistai-iltaan 1.1. saakka. Koulujen alkaessa 2.1. pesutilat ovat avoinna päivittäin kello 6-8 ja kello 16-21 välisinä aikoina.

Tiloissa on lista, johon kävijän tulee merkitä käyntinsä.

Talousvettä voi noutaa omiin astioihin koulukeskuksen vesipisteestä yllämainittuina kellonaikoina. Varavedenjakelun säiliö poistetaan aikaisemmasta sijoituspaikasta, osoitteesta Putikontie 9-11.

Laajoista etsinnöistä huolimatta painevajeen aiheuttavaa putkirikkoa ei ole pystytty paikallistamaan. Vauriokohdan etsinnät jatkuvat edelleen.

Varavedenjakelulaitteiston rikkoutuneen pumpun tilalle ei myöskään ole laajasta kyselystä huolimatta saatu vastaavaa. Savonlinnan Vesi pyrkii järjestämään vedenjakelun verkostosta tilapäistoimin palokunnan pumpulla, jolloin juokseva vesi saataisiin osaan tai kaikkiin kiinteistöihin.

Viikon kysymys

Pitäisikö mielestäsi kevään kuntavaalit siirtää koronatilanteen vuoksi syksyyn?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...