0

Kerimäki-seura pitää ensi kesänä Ruisleipä-näyttelyn kotiseutumuseolla – jäsenhankintaa tehostetaan, kirjailijaillan aiheena Iiris Uurto

Kerimäki-seura pitää ensi kesänäkin kotiseutumuseon avoinna heinäkuun ajan. Syyskokouksen hyväksymän toimintasuunnitelman mukaan museolla on tuolloin tarkoitus järjestää Ruisleipä-näyttely.
Kerimäki-päivä järjestetään 30. kesäkuuta, jolloin julkistetaan 31. Kerimäki-emäntä. Elokuussa osallistutaan Kotiseutuliiton valtakunnallisille Kotiseutupäiville ja ensi vuonna tehdään myös retki Tohmajärven museoon ja kesäteatteriin.
Nuorten tutustuttamista kotiseutuun ja sen historiaan jatketaan, samoin kuin perinteen keruuta ja tallentamista. Kirjastolla pidetään kirjailijailta, jonka aiheena on kerimäkeläissyntyinen kirjailija Iiris Uurto.
Uusien jäsenten hankintaa tehostetaan muun muassa jäsenhankintakilpailulla.
Perinnereittiä pidetään yllä ja tehdään retki, jossa tutustutaan perinnereitin kohteisiin. Joulumessut ja joulunavaus kuuluvat myös ohjelmaan.

Seuran puheenjohtajana vuonna 2019 jatkaa Iikka Muhonen. Johtokunnan erovuoroisista jäsenistä jatkavat Jukka Suomalainen, Sari Korhonen ja Heikki Mielonen. Eino Kokkosen tilalle valittiin Kari Muhonen.
Johtokunnassa jatkavat Päiviö Rauhansalo, Merja Immonen, Inka Rask ja Maire Hämäläinen.
Jäsenmaksu on ensi vuonna henkilöjäseniltä 12 euroa ja kannatusmaksu 50 euroa.
Toiminnantarkastajiksi valittiin Jouko Piiparinen ja Kauko Rauhansalo, varalle Pekka Räinä ja Matti Rautiainen.
Varainhankinnassa suurin osuus on jäsenmaksuilla sekä kahvitusten ja soppatykin tuotoilla.

Viikon kysymys

Pitäisikö mielestäsi kevään kuntavaalit siirtää koronatilanteen vuoksi syksyyn?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...