0

Viivi Paasonen PuUn vuoden urheilija – Punkaharjun Urheilijat palkitsi menestyneitä ja aktiivisia jäseniään

Punkaharjun Urheilijat palkitsivat kauden päättäjäisissä kuluneen vuoden aikana menestyneitä urheilijoitaan.
Uimari Viivi Paasonen palkittiin vuoden parhaan urheilijan palkinnolla. Paasonen osallistui ensimmäisiin Talviuinnin MM-kisoihinsa Tallinnassa maaliskuussa. Matka oli 25 metrin rintauinti sarjassa naiset alle 20-vuotta. Tuolloin 15-vuotias Paasonen ui uudella kylmän veden ennätyksellään pronssille ajalla 19,80. Sitä ennen SM-kisoissa helmikuussa Paasonen voitti saman matkan kullan.

Anja Seleniuksen menestyksekäs uintiura jatkui myös tänä vuonna. Selenius sai Talviuinnin SM-kisoista hopeaa 25 metrin vapaauinnista ja rintauinnista sekä 5. sija tuli 50 metrin rintauinnista. Tallinnan MM-kisoissa Selenius ui 4 matkaa yli 80-vuotiaiden sarjassa ja voitti kaikki lajinsa.

Seuran uimareita 32 vuotta valmentanut Jukka Tiihonen palkittiin elämäntyöstään ja saateltiin ansaituille eläkepäiville. Työtä jatkavat vuoden vaihteen jälkeen Kirsi Kinnunen ja Arttu Päivärinta.
Eri lajista muodostuvan kokonaisuuden Puruvesikierroksen useaan osakilpailuun osallistuneet nuoret palkittiin kunniakirjoin. Palkinnot saivat Paanasen sisarukset Viljami, Topias ja Alisa, Isko Kovanen, Siiri Laukkanen, Iina Tirronen ja Venni ja Venla Tiimonen.
Salibandyn harrastajista palkittiin Salla Tossavainen, Kimi Viinanen ja miesten joukkueen kapteeni Tomi Silvennoinen. Uimareista palkittiin Väinö Neuvonen, Siiri Eskelinen ja Kata Laukkanen.

 

Viikon kysymys

Pitäisikö mielestäsi kevään kuntavaalit siirtää koronatilanteen vuoksi syksyyn?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...