0

Suur-Savon Osuuspankkiin uusi hallitus – entisistä jäsenistä jatkaa muun muassa Tarja Halonen Savonlinnasta

Suur-Savon Osuuspankin hallintoneuvosto valitsi pankkiin uuden hallituksen kokouksessaan 20.12.

Hallitukseen nimitettiin entisistä jäsenistä uudelleen talousjohtaja Tarja Halonen Savonlinnasta, maaseutuyrittäjä Markku Janhunen Haukivuorelta, yrittäjä Petri Karjalainen Pieksämäeltä, agrologi Seppo Kietäväinen Juvalta, rehtori (eläkkeellä) Juha Kiiskinen Sulkavalta, aluemyyntipäällikkö Mikko Korhonen Heinävedeltä, yrittäjä Jukka Manninen Hirvensalmelta, fysioterapeutti, yrittäjä Arja Tiensuu Mikkelistä ja koulutuspäällikkö Merja Ylönen Pieksämäeltä.

Uutena jäsenenä hallitukseen valittiin KTM, OTM Titta Saksa Mikkelistä. Titta Saksa toimii Meita Oy:n henkilöstöjohtajana. Lisäksi hallitukseen kuuluu Suur-Savon Osuuspankin toimitusjohtaja Jari Himanen.

Hallituksen toimikausi alkoi heti valinnasta. Hallitus piti järjestäytymiskokouksen välittömästi ja puheenjohtajaksi valittiin jatkamaan Seppo Kietäväinen, ensimmäiseksi varapuheenjohtajaksi Arja Tiensuu ja toiseksi varapuheenjohtajaksi Mikko Korhonen.

Viikon kysymys

Pitäisikö valtion korvata yrityksille koronan aiheuttamat tappiot?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...