0

Punkaharjulla on meneillään vilkas nyrkkeilyn alkutalvi – Ponnen nyrkkeilyjaoston vetovastuu on Janne Naukkarisella

Punkaharjulla on meneillään vilkas nyrkkeilyn alkutalvi.  Nyrkkeilyseura  Punkaharjun Ponsi/Boxing harjoittelee kolmena iltana viikossa Keilahallin nyrkkeilysalilla. Esimerkiksi joulualusviikolla salilla oli  12 harrastajaa.  Valmentajien mukaan  normaalisti harjoituksissa on noin kymmenkunta harrastajaa enemmän.

Kyseisenä joulukuisena harjoitusiltana vetovastuuta hoiti seuran valmentaja Seppo Heinonen.  Hän  on  entinen aktiivinyrkkeilijä, jolla on kaulassa muutama SM-mitali  aikuisten nyrkkeilysarjoista. Paikalla oli tuolloin kolme naisharrastajaa. Parhaimmillaan paikalla on kahdeksankin naista.

Ponnen harjoituksissa käy monenikäisiä harrastajia.

 

Salin perustaja ja toimintaansa ikääntymisen takia vähentänyt  entinen ammattinyrkkeilijä ja Suomen mestari  Timo Vartiainen on siirtynyt salin kunnostus-, kannustus  ja valvontatehtäviin. Ponnen nyrkkeilyjaoston vetovastuu on  Janne Naukkarisella.

Nyrkkeilyvalmentajana toimii myös paremmin mailerina tunnettu Hannu Lajunen Savonlinnasta.

Punkaharjun Ponsi on ainut Savonlinnan alueella oleva seura, jolla on lajivalinnassaan nyrkkeily. Menestystä nuorella seuralle on kertynyt Heinosen serkuksien Sepon ja Topin toimesta. Molemmat ovat SM-mitalisteja.

 

Nyrkkeilyharrastuksen veturina toimii tätä nykyä Janne Naukkarinen.

 

Kasvamassa on vielä yksi Heinonen eli Eetu,  joka on aloittanut nyrkkeilemisen  syksyllä. Eetu Heinonen on Topi Heinosen pikkuveli.

Syksyn nyrkkeilyharjoituksissa on syksyllä ollut mukana myös joukko tammikuussa varusmiespalvelun aloittavia punkaharjulaisia.

Nyrkkeilysalilla käy myös perjantaisin nyrkkeilyn ”pappajumppa”, joka on tarkoitettu vähän varttuneempien harrastajien kuntoiluharjoitukseksi.

 

Viikon kysymys

Pitäisikö mielestäsi kevään kuntavaalit siirtää koronatilanteen vuoksi syksyyn?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...