0

Biisonimafian massiivisin tuotanto sai ensi-iltansa – täyspitkää elokuvaa tehtiin noin 50 hengen voimin

Punkaharjulaisen sketsiryhmä Biisonimafian leirissä keskiviikko 5. joulukuuta oli odotettu päivä. Tuolloin ensi-iltansa sai  heidän suurin ja kunnianhimoisin tuotantonsa: täyspitkä elokuva MC Helper 3, jonka parissa ryhmä on työskennellyt leijonan osan kuluvasta vuodesta.
– Käsikirjoitus valmistui loppukeväästä ja kuvaukset aloitettiin kesäkuussa. Kuvauksia tehtiin syyskuuhun saakka, jonka jälkeen alkoi elokuvan leikkaaminen, kertoo Biisonimafian toimitusjohtaja Janne Kaperi.

Kaperin mukaan elokuvaa on tehty suuren ryhmän voimin. Keskeisissä rooleissa olevia näyttelijöitä oli 14. Kaikkiaan elokuvaa oli toteuttamassa noin 50 eri henkilöä avustajista kuvaajiin ja teknikoihin.
Elokuvan budjetin Kaperi toteaa olleen sadantuhannen paremmalle puolella.
– Pääosin elokuva kuvattiin Punkaharjulla. Lisäksi yksittäisiä kohtauksia kuvattiin esimerkiksi Ohtaansalmen sillalla ja Petäjävedellä.

MC Helper 3 on jatkoa Youtubessa aiemmin julkaistuille MC Helper- ja MC Helper 2 -lyhytelokuville.
MC Helper-tuotannot sijoittuvat kaikki mopokerhojen maailmaan. Elokuvien kantavana ajatuksena on Biisonimafian mukaan se, että niissä käsitellään aikuisten ongelmia lasten maailmassa aikuiset ajavat mopoilla ja esimerkiksi käyvä reviirisotaa toisten mopokerhojen kanssa.
– Kolmososa jatkaa mukaan lyhytelokuvien tarinaa, mutta toimii kuitenkin myös omana itsenäisenä teoksenaan, Kaperi kertoo.

Lue koko juttu 5.12. Puruvedestä!

 

 

Viikon kysymys

Pitäisikö mielestäsi kevään kuntavaalit siirtää koronatilanteen vuoksi syksyyn?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...