0

KD koolla Savonlinnassa: Omaisten pitää päästä hoivayksiköihin julkisilla kulkuneuvoilla

Kristillisdemokraattien Savonlinnan paikallisosaston vuosikokous pidettiin keskiviikkoiltana.

Kokous antoi julkilausuman, jossa vaaditaan, että ikääntyville ihmisille tarkoitettujen hoivayksiköiden sijoitus tulee suunnitella maantieteellisesti siten, että omaisten ja läheisten on mahdollista käyttää vierailuilla edullisia julkisia kulkuneuvoja. Omaisten vierailuja palveluyksiköihin ei saa tehdä liian hankalaksi.

Osaston puheenjohtajana vuonna 2019 jatkaa Jouni Koskela ja varapuheenjohtajana Tapani Hannonen. Muut johtokunnan jäsenet ovat Kimmo Jaatila, Mervi Kontinen, Rauni Liukko, Riitta Malinen ja Irma Repo.

Viikon kysymys

Pitäisikö mielestäsi kevään kuntavaalit siirtää koronatilanteen vuoksi syksyyn?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...