0

KD:n Punkaharjun osasto esittää, että Savonlinnan tulee ryhtyä toimiin sopivien asuntojen saamiseksi uusille tehdastyöntekijöille

Kristillisdemokraattien Punkaharjun osaston vuosikokous esittää kannanottonaan, että Savonlinnan kaupungin tulee ryhtyä toimiin sopivien asuntojen saamiseksi Metsä Woodin Punkaharjun tehtaiden uusille työntekijöille ja muiden teollisuuslaitosten lisääntyvälle työvoimalle paikkakunnalta.

Lisäksi osasto katsoo, että kaupungin asuntopolitiikan tulee edistää Punkaharjun taajaman elinvoimaa asutusta lisäämällä.

4 kommenttia aiheesta “KD:n Punkaharjun osasto esittää, että Savonlinnan tulee ryhtyä toimiin sopivien asuntojen saamiseksi uusille tehdastyöntekijöille

 • 27.11.2018 at 12:29
  Permalink

  Savonlinnan kaupunki ei tee mitään kaupungin ulkopuolisten taajamien kehittämiseksi. Päättäjät odottavat että kaikki Metsä Woodin Punkaharjun tehtaan työntekijät muuttavat kaupunkiin. Vain keskustaa kehitetään mutta myös ”maalaisten” maksamat verot ovat tervetulleita.

  • 29.11.2018 at 08:40
   Permalink

   Tässä tulos sit kun liittyttiin savonlinnaan….

 • 27.11.2018 at 20:38
  Permalink

  Punkaharjulla taitaa olla vuokra-asuntoja tyhjillään odottamassa vuokrausta ja asukkaita. Myytäviä taloja ja osakehuoneistojakin löytyy. Jokainen voi itse valita asuuko Punkaharjulla vai Savonlinnan keskustassa. Punkaharjun alasajo alkoi jo 2000-luvun alussa. Asukasmäärän lasku on ollut voimakasta sieltä saakka. Palvelut häviää, kun ei ole käyttöä. Kannetaan ostokset kaupunkikeskustasta taikka tilataan netistä. Ei enää kauppoja, saatikka muutakaan. Kenen syy?

 • 28.11.2018 at 01:57
  Permalink

  Hei,
  Punkaharjun ja Savonlinnan, Kerimäestä puhumattakaan, tilanne on murheellinen. Suomen kesä on kaunis, mutta niin kovin lyhyt. Punkaharjusta on tullut peräkylä, miten karmeaa möhliä Tsaarienkin suosima hienostoalue. Harva yrittää, vielä harvempi tukee toista. Juu ei kiitos metsäteollisuutta; norppaa, melomista ja FRESHABITAT-luonnosuojelua mieluummin. Isosti. Kansainvälisesti. Kestävää pienmetsänhoitoa ja talviturismia, kiitos. Hyvä teollisuuden hoitaa myös hommansa puuhtaasti ja vetää väkeä töihin, asumaan ja käyttämään palveluja. Kaikkea hyvää Savonmualle toivottelee Ikuinen kesäasukas

Comments are closed.

Viikon kysymys

Pitäisikö mielestäsi kevään kuntavaalit siirtää koronatilanteen vuoksi syksyyn?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...